S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hamlet - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu filmde zaman ve mekan modern günlerin Manhattanıdır. Başrolde Ethan Hawke Hamlet'i bir filmcilik öğrencisi olarak oynamıştır. Claudius Danimarka Anonim Şirketinin Genel Direktörü olarak gösterilmekte ve bu şirketin kontrolünü kardeşini öldürerek eline aldığı açıklanmaktadır.



Diplomat - False Witness - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İngiliz Diplomat Lan Porter tarafından mühürlü olduğu anlaşılan bir konteynerde, yüklü miktarda eroin bulunur. Bu sebeple İngiliz Emniyet Teşkilatı terörizm ve suikast şüphesinin içine sürüklenir. Kumandan Julie Hales, sorgulamalar sırasında, Porter’ın, ünlü uyuşturucu taciri Krousov ile yakınlığını keşfeder ve bu fırsatı Porter’a işbirliği teklif ederek değerlendirmek ister. Buna göre Porter dokunulmazlığı karşısında, Krousov aleyhine şahitlik yapacaktır. Ve eski karısı ile birlikte tanık koruma programına alınacaktır. Fakat bu program Porter’ın hayatını tehlikeye atınca, tam bir şüpheci olan Hales, olayı tek başına araştırmaya karar verir. Porter ve MI6’nın liderinde gördüğü tuhaf davranışların ona gore tek bir açıklaması vardır. Porter, Tacikistan’a basit diplomatik temaslar için giden sıradan bir elçi değildir, MI6’dan bir yetkili onu, Krousov’un terörist bağlantılarını ifşa etmesi için gizli göreve göndermiştir. Hales bir de Sovyetler Birliği’ne ait nükleer bir bombanın kayıp olduğunu fark edince, Porter’ın bağlılığı üzerindeki sır perdesini aralamak ve nükleer bir felakete mani olmak için amansız bir yarış başlar. Hızla ve öfkeyle ilerleyen bu büyük yarışta, hiç kimse ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir.



Kötü Şans - Double Whammy - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Ray Pluto (Denis Leary)'nun kafası, karısı ve kızıyla yaşadığı kişisel problemler nedeniyle çok karışıktır. Bir fast food dükkanına giden Ray, o sırada dükkanda gerçekleşen ve altı kişinin ölümüyle sonuçlanan katliama engel olamaz. Çünkü tam da o anda sırtına korkunç bir ağrı girmiştir.



Küçük Sırlar - Little Secrets - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sorumluluk sahibi bir genç kızın hayatını ne altüst edebilir? Tabii ki aşk!

14 yaşındaki Emily yaz tatilini evinde oturup InterMountain Gençlik Senfoni Orkestrası seçmeleri için çello çalarak geçirmek zorundadır. Emily’nin bir diğer özelliği de arkadaşlarının sırlarını tutmak karşılığında aldığı 50 sent’in hakkını sonuna kadar verebilecek kadar sorumluluk sahibi olmasıdır. Fakat mahalleye taşınan komşusu Philip’e kendi sırlarından birini vermek zorunda kalan ve sonra da Philip’in haylaz ağabeyi David’e kalbini kaptıran Emily’nin dünyası altüst olmaya başlar. Evan Rachel Wood, Michael Angarano ve David Gallagher gibi günümüzün popüler oyuncularını ilk gençlik dönemlerinde beyazperdeye taşıyan film, bağımsız bir aile filminde aradığınızı bulma garantisi veriyor.



Yalnız Jim - Lonesome Jim - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jim, daha farklı ve geniş bir yaşam alanını deneyimlemek için New York’a gitmiştir. Ancak kendi başına yapamayacağını anladıktan sonra doğdu yere Indiana’ya dönmeye karar verir. Ailesinin çatısının altında olmak ister. Ailesinin işlevsizliğinden bölgede yaşayan bir kadın ve oğlu sayesinden kurtulur. Kendi aile evinde mutsuzluk hüküm sürmektedir. Ancak Anika ve oğlu Ben, ona bambaşka bir perspektif sunuyorlar. Bu insanlar onu bir baba figürü olarak görmektedirler. Olağan insanların, sıradan hayatlarında dahi ne kadar ilginç olayların cereyan ettiğini son derece mizahi bir dille anlatan, insana umut veren içsel bir yol hikayesi bu.



Dans Ve Zerafet Okulu - Marilyn Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karısının ölümünden sonra durumu hiçte iyi olmayan Frank, fırıncılık mesleğiyle hayatını sürdürmektedir. Karısının ölümü ona çok ağır geldiği için, psikolojik travma geçiren adam kendine gelebilmek için bişeyler yapmak ister. Ama o beklenen değişim hiç beklemediği anda beklemediği bir olay sonrasında gerçekleşir. Bir gün bir trafik kazasına tanık olan genç adam, kazazadenin ölümle pençeleşirken Frank'a anlattığı bir hadise, Frank'ın hayatını tamamen değiştirir.



Eve Dönüş - Finding Home - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Inheriting her grandmother's remote island Inn causes Amanda to re-evaluate her life and decisions.

Google Çeviri - Büyükannesinin uzaktaki adası Inn'i miras almak, Amanda'nın yaşamını ve kararlarını yeniden değerlendirmesine neden olur.



Karanlık Sular - Dark Water - 2002 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eşinden boşanan Yoshimi adındaki genç kadın, 6 yaşındaki kızının velayetini aldığında yeni bir hayata başlamaya karar verir ve ana-kız yeni bir daireye taşınırlar. Taşındıkları apartman başlangıçta gayet normalken, bir takım olaylar yaşanmaya başlar ve evin içinde sürekli bir su sızıntısı meydana gelmeye başlar. Yoshimi, ev sahibine durumu bildirse de adam tamir görevini üstlenmemektedir. Bu sırada küçük kız, sık sık ortalıktan kaybolmakta ve her zaman sessiz olan apartmanın ücre köşelerinde belirmektedir. Kızı ve kendisi için endişelenmeye başlayan anne hayaletin kaynağını araştırmaya başlayacaktır.



Gelmedik Mi Hala - Are We There Yet - 2005 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nick bekar bir anne olan Suzanne’e aşık olduğunda, ilk başta onun çocuklarının kendisi hakkında ne düşündükleri hakkında endişelenmemiştir, çünkü Suzanne “sadece arkadaş” olmak istemiştir. Bu sözle kararsız kalan Nick, aylak arkadaşlarının ısrarıyla takılmaya devam eder. Suzanne kendini bir sıkışıklığın içinde bulur ve yeni yıl gecesi buluşmak için Vancouver’a kadar çocuklarına eşlik edecek birine ihtiyacı vardır. Nick severek bu şansını kullanır. Bu onun kalbini kazanmak için en iyi yoldur ama hayatının en büyük hatası olacağının farkında değildir. Kafasındaki birden fazla soruyla Nick hayatı boyunca unutamayacağı yolculuğa çıkar. Siz de unutamayacaksınız!



Okul Kaydı - Admissions - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Brighton has a traumatic drama in the breast of their family: the twenty-year-old Emily Brighton is intellectually disabled due to a fall when she was one, and her overprotective mother Martha Brighton blames her negligence for the accident. The seventeen-year-old Evie Brighton loves her sister and reads poems and stories for Emily. Their father Harry Brighton, a bank investor, lives in the basement with his models of trains and railroads. Evie mysteriously sabotages her interviews for different universities being rejected, and teaches the poetries of her own to Emily. When Martha hears Emily repeating the poems, she takes notes and shows them to the English teacher Stewart Worthy, who believes that Emily has had a moment of genius. When Evie's only friend James reads the notes, he immediately discloses the truth about the author of the poetries. But when Martha becomes aware, she finds the reality of Evie, triggering a series of revelations.

Google Çeviri - Brighton, ailelerinin göğsünde travmatik bir drama geçiriyor: yirmi yaşındaki Emily Brighton, bir yaşındayken düşmesi nedeniyle entelektüel olarak engellendi ve aşırı korumacı annesi Martha Brighton, kaza konusundaki ihmalini suçluyor. On yedi yaşındaki Evie Brighton kız kardeşini seviyor ve Emily için şiirler ve hikayeler okuyor. Bir banka yatırımcısı olan baba Harry Brighton, tren ve demiryolu modelleriyle bodrum katında yaşıyor. Evie gizemli bir şekilde, farklı üniversiteler için reddedilen röportajlarını sabote eder ve kendi şiirlerini Emily'ye öğretir. Martha, Emily'nin şiirleri tekrar ettiğini duyduğunda, not alır ve Emily'nin bir an dahi olduğuna inanan İngilizce öğretmeni Stewart Worthy'ye gösterir. Evie'nin tek arkadaşı James notları okuduğunda, derhal şiirlerin yazarı hakkındaki gerçeği açıklar. Ancak Martha farkında olduğunda, bir dizi vahiyi tetikleyerek Evie'nin gerçekliğini bulur.



Karanlıktaki Yaratık - Razorback - 1984 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beth (Judy Morris), televizyon için hayvan hakları ile ilgili haberler hazırlamaktadır. Köpek maması üretiminde kullanılmak için yapılan kanguru avıyla ilgili Avustralya’ya gider ve kısa süre içerisinde kaybolur. Gitmeden önce hamile olduğunu söylediği eşi Carl (Gregory Harrison) Beth’i aramak için yola çıkar. Araştırması sırasında aynı yörede kısa bir süre önce torununu gizemli bir şekilde kaybeden Jake (Bill Kerr) ve iki dengesiz kardeş Benny (Chris Haywood) ve Dicko (David Argue) kardeş ile tanışır. Söylentilere göre ortalıkta insanları öldüren bir domuz dolaşmaktadır.



Amerikan Büyüsü - An American Haunting - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Red River bölgesinde yaşayan Bell ailesinin çiftliklerinde garip şeyler olmaya başlar. Önce kaynağı belirsiz sesler duyulur, daha sonra sarı gözlü bir kurt etrafta görünmeye başlar ve siyahlar içindeki küçük bir kız görüntüsü evin tek kızı Betsy’yi rahatsız eder. Zamanla, bu varlıkların özellikle Betsy’yi hedef alan saldırıları daha güçlü ve ürkütücü olmaya başlar. Bir öğretmen olan Richard Powell yardıma çağrılır. Fakat adamın olaya karışması, işe yaramadığı gibi saldırıların artmasına neden olur. Hayatlarını korkunç bir kâbusa dönüştüren bu yaratıklarla ilişki kurmaya çalışırlar. Varlıklar, aile üyelerinden birinin ölmesi gerektiğini söyler. John, bu olayların arkasında, bir süre önce arazi yüzünden sorunlar yaşadığı ve cadı olarak bilinen kadının olduğundan şüphelenir ve onun kızını lanetlediğine inanır. Saldırıların şiddeti ve dozu artarken, ortaya bu hayalet saldırılarının nedenini açıklayan, şok edici bir belge çıkar.