S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Attack Force Z - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A group of Australian commandos launch a secret mission against Japanese forces in World War II.

Google Çeviri - Bir grup Avustralyalı komando, İkinci Dünya Savaşı'nda Japon kuvvetlerine karşı gizli bir görev başlattı.



Attack Force Z - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of Australian commandos launch a secret mission against Japanese forces in World War II.

Google Çeviri - Bir grup Avustralyalı komando, İkinci Dünya Savaşı'nda Japon kuvvetlerine karşı gizli bir görev başlattı.



Tımarhane - Asylum - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç psikiyatr, akıl hastanesinin birinde hastalarla görüşme yapıp rapor hazırlaması için görevlendirilir. Hastaların herbiri kendi hikayesini anlatır. Hepsi birbirinden farklı sıradışı olaylar sonucu akıl sağlıklarını yitirmiştir.



Suikastçi - Assassination - 1987 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Jay, başkanın eşinin koruması olur, ama First Lady’nin özgürlüğüne düşkün olması, sorun üstüne sorun yaratır. Başrollerdeki Bronson ile Ireland, Hollywood’un mutlu çiftlerinden biriydi. Evlilikleri Ireland’ın ölümüne dek sürdü.



Silahlı Ve Tehlikeli - Armed And Dangerous - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Görevden atılmış bir polis ve işe yaramaz bir avukat güvenlik görevlisi olarak işe başlarlar ve girdikleri şirketin oldukça yozlaşmış olduğunu fark ederler.



Silahlı Ve Tehlikeli - Armed And Dangerous - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Görevden atılmış bir polis ve işe yaramaz bir avukat güvenlik görevlisi olarak işe başlarlar ve girdikleri şirketin oldukça yozlaşmış olduğunu fark ederler.



Arizona Ateşi - Arizona Heat - 1988 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A tough Arizona cop is teamed with a lesbian cop to catch a serial killer who is murdering police officers.

Google Çeviri - Sert bir Arizona polisi, polis memurlarını öldüren seri katili yakalamak için bir lezbiyen polisi ile birlikte çalışıyor.



Korku İle Randevu - Appointment With Fear - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beyaz bir ford marka van içinden çıkan bir adam, bir evin girişinde karısını bıçaklar. Kadın ölmeden önce bebeğini Heather’a verir. Ondan bebeğinin güvende olmasını ister. Babasının, onu da öldüreceğini tahmin etmektedir. Dava, dedektif Kowalski tarafından takip edilir. Kowalski çok geçmeden katilin, eyaletteki akıl hastanesinde kapalı tutulduğunu öğrenir. Ancak tuhaf bir biçimde bedeninden ayrılarak ruhuna yolculuk yaptırabilmektedir. Aynı zamanda ona bebeğini öldürme gereksinimi hissettiren bir eski Mısır laneti altındadır.



İtiraf - Apology - 1986 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

For her newest sculpture artist Lily has an unusual idea: During the exhibit she wants to play anonymous apologies. She sets up an answering machine on a special phone line and publicly invites people to call. But soon she gets more dramatic calls than expected: she attracts a psychopath serial killer who uses her project to confess and announce his crimes. At first she doesn't believe he's authentic, but Detective Hungate urges her to give the tapes to analysis. Since both Hungate and the killer seem to develop a crush on her, it quickly becomes personal...

Google Çeviri - En yeni heykel sanatçısı Lily'nin alışılmadık bir fikri var: Sergi sırasında isimsiz özür dilemek istiyor. Özel bir telefon hattında bir telesekreter kurdu ve herkesi aramaya davet etti. Ancak yakında beklenenden daha dramatik çağrılar alıyor: suçunu itiraf etmek ve duyurmak için projesini kullanan bir psikopat seri katili çekiyor. İlk başta otantik olduğuna inanmıyor, ama Dedektif Hungate onu analiz etmek için kasetleri vermeye çağırıyor. Hem Hungate hem de katil, ona karşı bir aşk yarattığını göründüğü için, çabucak kişiselleşiyor ...



Robot Polis 1 - Cyborg Cop - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ex-D.E.A. Agent Jack receives an emergency message from his brother Phillip, whose team was ambushed on the Caribbean island of St. Keith. Jack goes to St. Keith to find his brother, who has been turned into a cyborg by the drug runner he was after.

Google Çeviri - Eski DEA ajanı Jack, ekibi Karayipler adası St. Keith'te tuzağa düşürülen kardeşi Phillip'ten acil bir mesaj aldı. Jack, peşinde olduğu ilaç kaçakçısı tarafından bir cyborg'a dönüşen erkek kardeşini bulmak için St. Keith'e gider.



Robot Polis 2 - Cyborg Cop 2 - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A fancy, loner cop loses his partner to a crazed terrorist during a hostage rescue. He settles for the terrorist going to Death Row in jail. What Jack doesn't know is that the terrorist will be taken and turned into a cyborg for the "Anti-Terrorist Group". When the Cyborg "Spartacus" wakes up accidentally, he kills the scientists and their guests, then goes to set things up for a Cyborg Empire. Only Jack and a few friends know how to stop him.

Google Çeviri - Süslü, yalnız bir polis, rehine kurtarma işlemi sırasında ortağını çılgın teröristlere kaptırıyor. Teröristin hapishanede Ölüm Küresi'ne gitmesine karar verdi. Jack'in bilmediği şey ise teröristlerin "Terörle Mücadele Grubu" için ele geçirilip cyborg'a dönüşmesi. Cyborg "Spartacus" yanlışlıkla uyandığında, bilim adamlarını ve misafirlerini öldürür, sonra da Cyborg İmparatorluğu için bir şeyler hazırlar. Sadece Jack ve birkaç arkadaş onu nasıl durduracağını biliyor.



Fırtına Adam - Rüzgarın Oğlu - Mr. Nice Guy - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jackie Chan bu kez aşçı rolünde. Hem de televizyon showlarında yemek tarifi yapan ünlü ve sevimli bir aşçı. Ancak bu kendi halindeki ahçının sakin yaşamı, bir televizyon muhabirinin yaşamının tehlikeye girmesiyle değişiyor. Elinde, bir gangsterin rakibini öldürürken kameraya almış görüntüleri olan genç ve güzel televizyon muhabirine tabiki Jackie Chan yardım ediyor ve Chan kendini bir anda birbirine rakip iki gangsterin çatışmalarının arasında buluyor.