S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yıldız Geçidi Gerçeğin Sandığı - Stargate The Ark Of Truth - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu heyecan verici uzun metraj film Stargate 1'in kaldığı yerden devam ediyor. Yıldız kapısı askerleri Daniel Jackson (Michael Shanks), Vala (Claudia Black), Teal'c (Christopher Judge), Sam (Amanda Tapping) ve Cam (Ben Bowder) şimdiye kadarki en heyecan verici maceralarına atılıyor. Tarihi bir eseri araştırırken zalim Ori'yi de yenmeyi umut ediyorlar ve takım farkına varıyor ki Ori dünyaya son darbeyi vuracak çapraz bir saldırı planlamaktadır.



Melekler Ve Şeytanlar - Angels And Demons - 2009 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teoloji uzmanı Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı şebekesi olan İlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin tekrar canlandığını öğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden kurum olan Katolik Klisesi’nin ölüm tehditi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır. Din konusunda çok iyi bilgileri olan Robert, İlluminati’nin Vatikan üzerine kurduğu planları gerçekleştirmek için harekete geçtiğini öğrendiğinde Roma’ya uçar. Bu yolculukta, güzel olduğu kadar gizemli olan İtalyan bilimci Vittoria Vetra da kendisine eşlik edecektir. Dur durak bilmeyen macera ve aksiyonla Robert ve Vittoria, 400 yılık antik sembollerin izini sürerler. Bu Vatikan’ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.



Kan Savaşı - The Vanguard - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 2015. En son bilinen petrol alanları küresel savaş nedeni ile kayıplara karışmıştır. Aşırı nüfus ve açlık, kaosun içinde gezegenimizin en büyük sorunu olmuştur. Ancan bu vahşi hayata, çaresiz kalanlar direniş için bir müfreze kurar. Direniş, huzursuz, öfkeli ve çılgın birisi tarafından idare edilmektedir. Çünkü bu dünyada cinayetler, delilikler, yamyamlar ve katliamlar olacatır.



İnsanlıktan Uzakta - Loin Des Hommes - 2014 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İnsanlıktan Uzakta, 50’li yılların Cezayir'inde, bağımsızlık mücadelesinin verildiği dönemde geçiyor ve western estetiğinden güç alan bir anlatı sunuyor. Ufak bir köyde öğretmen olan Daru'nun öyküsünü anlatan film, Cezayir’de doğan İspanyol asıllı öğretmenin koloniciler tarafından dışlanmasını konu alıyor. Zamanında Fransız ordusuna da hizmet etmiş olan Daru'dan bir muhalifi garnizona götürülmesi emri verilir. Daru bu yolculukta kendi sadakatini sorgulamaya başlarken iki kaçak Atlas Dağları’nda zorlu ve nefes kesici bir maceraya atılır. David Oelhoffen'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Viggo Mortensen, Reda Kateb ve Djemel Barek bulunuyor.



Hidalgo - 2004 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tüm zamanların en ünlü ve yetenekli efsanevi at yarışçısı Frank T. Hopkins'in (Mortensen) zorlu macerası bu filmle hayat buluyor. İhtişamlı günlerini geride bırakan Hopkins, Arap Çöllerindeki 3,000 millik ölümüne yarışa davet edilir. Arabistan'ın en iyi atlarının ve en iktidar sahibi zenginlerinin bu yarışı kazanmak için hayatları pahasına da olsa yapamayacakları yoktur.



Hayalet - Domovoy - The Ghost - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İlham kaynağını kaybeden ve yazmakta zorlanan bir romancı, kendine esin kaynağı olması için bir suikastçı kiralar. Bir cinayetin suçlusu olabileceğinden kesinlikle haberdardır.



Hayal Ülkesi - Jauja - 2014 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kadim olanlar demiş ki, kim ki dünya cenneti Jauja'yı bulmaya çalışır, yolda kaybolur... 1882 Yılında, yerli halka karşı soykırım harekâtı sırasında Patagonya’da bir ileri karakoldayız. Danimarkalı yüzbaşı Gunnar Dinesen’in 15 yaşındaki kızı Ingeborg genç bir askere tutulup evden kaçınca, yüzbaşı genç çifti bulmak için tekinsiz düşman bölgesine girmeyi göze almaya karar verir. Lisandro Alonso’nun senaryosunu yazdığı ve profesyonel oyuncularla çalıştığı ilk filmi olan Hayal Ülkesi, bizi zamanın ötesinde, geçmişin kaybolup geleceğin anlamsızlaştığı bir yere götüren yüzbaşının yalnız arayışının hikâyesi.



Dünyalı Kızlar Kolaymış - Earth Girls Are Easy - 1988 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzak bir gezegenden dünyaya gelen üç uzaylı, gemilerinin kaza geçirmesi sonucu California'da bir evin havuzuna düşerler. Uzay gemisinin kaptanı Mac, evde yaşayan güzel kıza aşık olunca, uzaylılar ve dünyalılar arasında komik bir macera başlar.



Atlara Fısıldayan Adam - The Horse Whisperer - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

14 yaşındaki kızı Grace’in, çok sevdiği atının sırtındayken kaza geçirmesi üzerine, bir dergi editörü olan annesi Annie, kızının kaderinin atıyla ayrılamaz biçimde bağlantılı olduğunu fark eder ve Atlara Fısıldayan Adamlar olarak bilinen sorunlu atları tedavi etmeleriyle tanınan at uzmanı seyislerden birini bulabilmek amacıyla bir kampanya düzenler. Sonunda Tom Booker (Robert Redford) adlı bir seyisin Montana’da bu işi yaptığını ve çalışmalarıyla adeta efsaneleştiğini öğrenir. Bunun üzerine kızı Grace ile Pilgrim adlı atını yanına aldığı gibi karavanıyla Montana’ya doğru yola çıkar. Tom Booker, bu kaza sonucunda darmadağın olan hayatları kurtarmak için çaba gösterirken şefkatli at bakıcısıyla kızın annesi arasında sevgi çiçekleri filizlenmeye başlayacak ve bunun sonucunda hem harika hem de trajik sonuçlara yol açacak bir aşk doğacaktır.



Andre - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük yetim bir yavru iken kendisini avcıların elinden kurtaran ailenin iyiliğini unutmayarak her bahar yüzlerce mil uzaktan yüzerek onları ziyarete gelen sevimli bir fok'un yaşanmış gerçek hikayesi. Liman başkanı rolünde Keith Carradine bu sevimli ve minnettar fok'un kasaba halkı ve bilhassa onun 9 yaşındaki utangaç, içine dönük küçük kızı (Tina Majorina of Corrina) üzerindeki olumlu etkisini yaşayarak öğrenir. Andre sevimli fok ile içten arkadaşlığı sonucu kabuğundan sıyrılır ve hayata neşeyle sarılır.