S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Patiler - Paws - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zac 14 yaşında internette sörf yapmakta yaşıtlarından oldukça üstün bir bilgisayar dahisidir. Bir de köpeği PC vardır. Sahibi Alex, saklı bir hazineye giden ipucu için kötü kalpli Anja tarafından öldürülmüş bunun üzerine PC, Zac ve ailesine kaçmıştır. Bu arada Zac´in de kendi problemleri vardır. Yeni üvey babasından hiç hoşlanmamıştır, kızkardeşi onu çıldırtmaktadır ve komşusu Samantha´yla başı derttedir. Çok geçmeden Zac ve PC konuşma yeteneği olan bir teriyer Alex´in ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak üzere harekete geçerler.

Risk - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ben Madigan sigorta uzmanı olarak başladığı yeni işinde, insanlara yardım edebilmek gibi güzel ama çocukça hayalleri vardır. Ancak şirkette kendisine işi öğretecek olan ve yaptığı işten fena halde sıkılmış olan patronu John Kreisky, Ben'in masum hayallerini kendi çıkarı için kullanmaya karar verir. John, şirkete para kazandırmak için özenle hazırlanmış incelikli bir dolandırıcılık planı hazırlar. Planın diğer ortakları olan John'un seksi sevgilisi Louise ile üçkağıtçı avukatları da, şirkete içine hile karıştırılmış davaları getirmektedirler. Olanlardan habersiz olan Ben iyi bir sigortacı olabilme hayali ile güzel Louise'e olan tutkusu arasında sıkışıp kalmıştır. Kadının çevirdiği entrikalar ve sigorta dünyasının karanlık yüzü nedeniyle, olaylar tamamen kontrolünden çıkar.



Radikal Jack - Radical Jack - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After quitting his job, a man decides to go after the one person responsible for ruining his life.

Google Çeviri - İşini bıraktıktan sonra, bir adam hayatını mahvetmekten sorumlu olan bir kişinin peşinden gitmeye karar verir.



Kuşatma Altındaki Üs - The Siege Of Firebase Gloria - 1989 - HDTVRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vietnam’daki Amerikan üslerinden kimisi askerlere lojistik destek sağlamak üzere kurulmuştur. Gloria Üssü’nün de görevi budur. Ne var ki üssün komutanı savaşı ciddiye almayan, onun yerine içki alemlerinde ve porno izleyerek vakit geçiren bir adamdır. Ancak bu böyle gitmeyecektir.



Çirkin Ördek Yavrusu İle Farecik - The Ugly Duckling And Me - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ratso, lağım çukurları ve kanalizasyonlar diyarının en bahtsız faresidir. Zira doğal yaşam alanı olan şehirin kuytu köşelerindeki türdeşleri Ratso'ya gün yüzü göstermezler. Şehir farelerinin şirretinden kaçarak bir çiftliğe sığınan Ratso, buradaki kümes hayvanları ile birlikte yaşamak zorunda kalmıştır. Bir dolu kümes hayvanı ve yaramaz bir kedinin bulunduğu bu çiftlikte de yaşam Ratso için bir hayli meşakkatli olacaktır. Ama talihsiz Ratso bu kadarla kurtulamayacaktır. Yumurtasından çıkan cingöz bir ördeğin o anda yanında olması nedeni ile ördek tarafından anne olarak benimsenen Ratso, bu durumda ne yapacağını bilemez. Son derece çirkin olmasından dolayı "Çirkin Ördek Yavrusu" adı verilen bu minik ördeğe karşı kendini sorumlu hisseden Ratso için ne yapsa kaçamayacağı zorunlu bir annelik dönemi başlamıştır.



Kuzeybatı Geçidi - Northwest Passage - 1940 - DVDRip - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Kenneth Roberts’in 1937'de yayınlanan “Northwest Passage” adlı romanından sinemaya aktarıldı. Filmin orjinal adında ‘‘1.Bölüm’’ denmesine karşın filmin devamı hiçbir zaman çekilmemiştir. Filmin ikincisi de çekilecek, yine yönetmen King Vidor tarafından sinemaya aktarılacaktı. Ancak yapımcı MGM şirketi masraflardan çekindi ve projeden vazgeçti. Northwest Passage (1940) filminin ikincisi hiç bir zaman çekilmedi. “KuzeyBatı Geçidi”nin diğer bir özelliği de, yapıta adını veren geçidin filmde hiç gözükmemesi. Film, kızılderililere bakış açısıyla “ırkçı” olarak sert bir şekilde eleştirildi. Filmin konusu ise, 18. yüzyılda Amerika’da 7 Yıl Savaşları olarak bilinen dönemde geçer. Film 1759'da Langdon Towne’ın (Robert Young) Portsmouth, New Hampshire’a gelişiyle başlar. Amerikan topraklarında Binbaşı Robert Rogers (Spencer Tracy), Fransızlar ve Kızılderililere karşı öncül birlikler oluşturur ve savaş başlatır.