S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ürpertiler - Shivers - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir profesörün genetik koduyla oynanmış parazitler üzerinde yaptığı deneyler kontrolden çıkınca, bir sitede yaşayan insanlar korkunç bir şekilde değişime uğramaya başlar. Giderek artan sayıda insan, açıklanamaz bir cinsel ilişki arzusuna kapılmakta, adeta zombileşerek parazitleri yaymaktadır. Sitenin doktoru Roger St. Luc, korkunç vakayı önce çözmek sonra da baş etmek zorundadır.



MezarlIk Cinayeti - Scorpion With Two Tails - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joan has nightmares of Etruscan sacrifices. She knows very well the Etruscan language and her husband Arthur is an archeologist studying Etruscan tombs. In a nightmare she foresees her husband's death. And Arthur is then killed with the same way the Etruscans killed their sacrifice victims.

Google Çeviri - Joan, Etrüsk kurbanlarının kabuslarını görüyor. Etrüsk dilini çok iyi tanıyor ve kocası Arthur Etrüsk mezarlarını inceleyen bir arkeolog. Bir kabusta kocasının ölümünü öngörür. Ardından Arthur, Etrüskliler kurban kurbanlarını öldürdüğü gibi öldürüldü.



İçimizdeki Şeytan - Raising Cain - 1992 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cain (John Lithgow), babasının yaptığı deneyler için küçük çocuklara ihtiyaç duyan, çift kişilikli bir adam. Karısı, bir süre sonra Cain'deki gariplikleri farkediyor ancak çok ağır sorunları olan adamı kurtarmak için artık çok geç.. Brian De Palma'nın açıkça Hitchcock, Welles ve Michael Powell'dan izler taşıyan filmi özellikle yönetmenin hayranlarına sesleniyor.



Dolaptaki Dehşet - Cameron's Closet - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cameron adında bir çocuk, babası ile bazı deneylere katılır. Çocuğun telekinetik güçleri vardır. Küçük çocuk bir gün hayal kurarken, bilmeden cehennemden bir iblisi dışarı çıkarır ve bu iblis çocuğun ruhunu ele geçirmeye çalışır. Varlık babası ve annesinin erkek arkadaşını öldürür. Saplantılı bir polis memuru ve yeni kız arkadaşı Psikiyatrist Dr Haley çocuğa yardım etmeye çalışırlar. İblis çocuğun odasındaki dolaptadır ve onun bedenini ele geçirme niyetindedir.



Aenigma - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yapılan şaka neticesinde komalık olan genç kız zihinsel güçleri sayesinde şakayı yapanlardan intikamını almaya başlar.