S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sibirya Berberi - Barber Of Siberia - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikalı Jane Callahan, Rusya seyahati sırasında yolculuk yaptığı trende genç bir askeri öğrenci olan Andrei Tolstoy ile tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Jane, Amerika'dan tanıdığı Douglas McCracken ile karşılaşınca kendi icadı olan testereyi Ruslar'a satması için ona yardım etmeye başlar. Aşık olduğu Tolstoy'u aramak için Askeri Akademi'ye giden Jane, General Radlov ile tanışır ve kendisine aşık eder.



Yokedici - The Sweeper - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mark, ailesi gözlerinin önünde öldürüldükten sonra tıpkı babası gibi polis olur. Fakat hala ailesinin öldürülmesiyle ilgili kabuslar görmekte ve sürekli bu olayı yaşamaktadır. Günün birinde kendisine eski polislerden oluşan ve sokaktaki suçluları kendi başlarına yok etme amaçlı bir gruba dahil olma teklifi gelir. Mark gruba katıldıktan bir süre sonra oların asıl amaçlarını öğrenir. Bu arada ailesinin katillerinin izini de bulur.



Beyaz Bufalo - Azgın Boğa - The White Buffalo - 1977 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi Batı'nın iki efsanevi figürü olan Vahşi Bill Hickok ve Çılgın At, dehşet saçan beyaz canavarı beraber aramaya karar verirler. Ama aynı zamanda kaderlerini de ayzacaklardır. J. Lee Thompson klasikler arasına girmiş filminde başroller Charles Bronson ve Will Sampson'ın yanı sıra Jack Warden, Kim Novak ve Slim Pickens de yer alıyor.



Babam Annem Olunca - Mr.Mom - 1983 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çekirdek bir ailede geleneksel kadın ve erkek rollerini ters çeviren Bay Anne, Michael Keaton’ın parladığı keyifli bir komedi. Çalışan bir baba ve evde üç çocuğa bakan bir anneden oluşan çekirdek ailede roller, babanın işten atılıp evde çocuklara bakmaya başlaması ve annenin de hızla yükselen bir iş kadınına dönüşmesiyle bir anda değişirse neler olur? 80’li yılların en ünlü komedi klasiklerine imzasını atmış olan John Hughes imzalı senaryosu ve başroldeki Michael Keaton’ın şahane performansıyla Bay Anne, işte tam da bu soruya yanıt alıyor. Yaşlanmayan mizah anlayışı ve her daim güncelliğini koruyan kadın ve erkek rolleriyle ilgili giriştiği taşlama keyifle izlenen Bay Anne, hoşça vakit geçirten bir ‘kendini iyi hisset’ filmi.



Geçmişin Peşinde - Neverwas - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir adam çocukluğunda kurduğu hayallerin gerçekte olabilme ihtimalinin var olduğunu öğrendiğinde büyük bir maceraya girecektir. Film özellikle hayal ve gerçek arasında, geçmiş ve şimdiyle bağlantı kuruyor.



Geçmişin Sığınağı - Blast From The Past - 1999 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Los Angeles 1997 senesi. Calvin ve Helen, 1962 senesinin o kader gününden beri hayatlarını incelemek üzere girdikleri Calvin'in bomba sığınağına düşen jet yüzünden mahsur kaldıkları sığınakta geçirmektedirler. Şimdi 35 yaşında olan oğulları Adam bile burada doğmuştur. Sığınakta 50'li seneler nostalji değildir. 35 Sene sonra kapak açıldığında baba, radyasyon giysileri içinde keşfe çıkar. Çevresinde ilk gördüğü insanlar; bir travesti fahişe, yaşlı bir kitapevi sahibi ve Calvin'in Tanrı olduğunu zanneden 2 ayyaştır. Calvin geri dönünce rapor verir. Maruz kaldıkları radyasyon saldırısının sonucunda, kendisini muhtemelen gelecek 10 yıl içinde yok edecek yarı insan yaratıklar oluşmuştur. Bu süreyi geçirebilmek için erzağa ihtiyaçları vardır. Webster'lar gerekli stoğu sağlarken aynı zamanda kandisine bir eş bulsun diye saf Adam'ı yer üstüne gönderirler ve Adam anında kaybolur. Geçmişin sığınağından çıkmak Adam'a neler getirecektir?