S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Terörist Saldırısı - Ministry Vengeance - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eşi ve kızı teröristlerce gözleri önünde öldürülen bir rahip, rahipligi bırakır ve bir dostundan komando egitimi almaya başlar. Amacı yüzünü aklına kazıdıgı teröristin peşine düşmektir.



Hiç Bir Şey Söyleme - İhtiras - Say Nothing - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An unfulfilled married woman becomes intrigued by an alluring suitor whose attention soon becomes obsessive.

Google Çeviri - Doldurulmamış evli bir kadın, dikkati yakında takıntılı hale gelen çekici bir talip tarafından ilgisini çeker.



Yumruk Yumruğa - Kızgın Yumruk - Fists Of The Double K - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj




Film Özeti

As Jen Ko (Henry Yu Yung) has completed his training at the military academy, he is entrusted by his superiors at once with a secret mission. He should take in the city Lung Tau the gang leader Fong captured. This dominates not only by local standards, but is also responsible for the death of Jen Ko's father. Jen Ko is on his way. However, Fong has already experienced by Jen Ko's order and seven rock-hard kung fu fighters hired that will protect him and his dirty business.

Google Çeviri - Jen Ko (Henry Yu Yung) askeri akademide eğitimini tamamladığı için, amirleri tarafından bir anda gizli bir görevle emanet edilir. Fong'un yakaladığı çete lideri Lung Tau şehrini almalı. Bu sadece yerel standartlara göre değil, aynı zamanda Jen Ko'nun babasının ölümünden de sorumludur. Jen Ko yolda. Ancak Fong, Jen Ko'nun emriyle zaten deneyimledi ve onu ve kirli işini koruyacak yedi kaya gibi sert kung fu savaşçısı kiraladı.



Uzaydan Gelen Ziyaretçi - Hyper Sapien People From Another Star - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three aliens from the planet Taros land on Earth and are befriended by a Wyoming rancher's son.

Google Çeviri - Taros gezegeninden üç uzaylı Dünya'ya iner ve bir Wyoming çiftçisi oğluyla arkadaş olur.



Yanlız Silahşör - Çek Kılıcını - Have Sword Will Travel - 1969 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yalnız ve melankolik gezgin Lo Yi (David Chiang) çok yetenekli bir silahşördür ve bu özelliğini namuslu işlerde kullanmak ister ama kendi kalibresinde iş bulmakta çok zorlanır. Parasızlıktan barınak bile bulmakta zorluk çeker hatta çok sevdiği atını satacak duruma gelir. Ama sonunda şans yüzüne gülecektir ama buna şans denebilirse ? Koruma şirketinin başı Lord Yin (Cheng Miu), her yıl olduğu gibi bu senede çok önemli bir hazineye korumalık etmekle görevlendirilir. Ama Lord Yin yaşlanmıştır, artık Kung fu’sunu kullanamayacak durumdadır. Üstelik çok güçlü bir haydut şefi olan Chao Hong (Ku Feng) bu hazineyi çalmayı kafasına koymuştur ve ekstra tedbirli olması gereken bu dönemde Lord Yin oldukça savunmasız kalmıştır. Lord Yin öncelikle yardım için, genç ve usta silahşörler olan ve aynı zamanda yeni nişanlı Siang (Ti Lung) ve Yun Piao Piao (Li Ching)’i yemeğe davet edip, ustalarından yardım istemeyi düşünür ama Ustanın başka işi olduğunu öğrenince iyice ümitsizliğe kapılır. Tam o sırada yatacak bir barınak arayan Lo Yi şans eseri, Lord Yin‘nin karargahına yolu düşer ve yemeğe davet olur. Yemek sırasında Siang ile Kung Fu’sunu yarıştırıp üstünlük gösteren Lo Yi‘nin haydut çetesinin bir casusu olabileceğinden şüphelenilir önce. Ama sonradan anlaşılır ki Lo Yi tamamen bağımsız ve namuslu yaşamak isteyen bir silahşördür. Sonunda Lord Yin, bu tehlikeli görevde Siang ve Yun Piao Piao ile birlikte ona yardım etmesi için Lo Yi‘i kiralar.



Minesota Baskını - The Great Northfield Minnesota Raid - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jesse James ve Cole Younger çeteleri, Northfield MN bankasını soymak için güçlerini birleştirirler...