S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sevmek Zamanı - Waqt Ki Awaz - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lata Prasad, zengin ve dul babasının biricik kızıdır. Babası onun kendisi gibi zengin olan zengin bir adamın oğlu ile evlenmesini ister. Bu adam aynı zamanda adamın iş ortağıdır. Fakat Lata bu evliliği reddeder. Babasının ısrarlarına dayanamayan kız evden kaçıp, bir kamyon şoförünün evine sığınır. Babası kızını bulup ona eve dönmesi için yalvarsa da kız kararında kararlıdır. Çünkü o kendisine evini açan kamyon şoförü Wishwa'dan hoşlanmakta ve onunla evlenmek istemektedir.



Kan Banyosu - Out For Blood - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eşinden yeni ayrılan bir polis memuru son derece sıkıntılı günler geçirmektedir. Bu duruma son vermek için yeni bir görev verilir. Yeni kaybolmuş bir genç kızın izini sürmesi istenir. Oldukça sıradan bir olay gibi gorünse de kaybolan genç kızın en son görüldüğü yer ilginç bir gece kulübüdür. Bu kulüpteki gençler kana susamış kişilerdir. Sıradan bir yaşam süren polis memuru birden kendini garip olaylar zinciri içinde bulacaktır.



Ormanın Ötesinde - Beyond Sherwood Forest - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20 Yıl sonra, Robin Hood bir efsane olmuştur. Yandaşları ve adamlarıyla ün salmıştır. Nottingham Şerifi, Robin’in ortadan kaldırılması emrini verir. Şerif 20 yıl önce hapse tıktığı kana susamış ejderhayı, Robin ve adamlarının saklandığı yeri yerle bir etmesi için salıverir. Lady Marian ve Kardeşler Takımı'nın yardımıyla, Robin Hood Sherwood’dan çıkıp canavarın lanetini yok etmeli ve Sherwood Ormanı'nı kurtarmalıdır.



Prenses Ve Kurbağa - The Princess And The Frog - 2009 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir gece, gerçek bir jazz hayranı olan, Maldonya ülkesinin yakışıklı ve müptezel prensi Naveen kendini Mississippi rıhtımında bulur. Maldonya’nın yakışıklı prensi Naveen, biraz şımarık, sorumsuz ve biraz da üşengeçtir. Kahramanımız yakışıklılığı ve cazibesi sayesinde bugünlere kadar gelebilmiş biridir ve asil konumu, kara büyü yapan Dr. Facilier’nin ilgisini çekmekte gecikmeyecektir. Bu ketum adam, Naveen’in asil ayrıcalıklarını çalabilmek için yakışıklı prensi bir kurbağaya dönüştürür. Naveen’in, insan haline dönebilmek için masaldaki çözümü kullanma girişimi, Tiana’nın da bir kurbağaya dönüşmesiyle sonuçlanır. Bataklıklarda 197 yaşındaki iyi büyücü Mama Odie’yi bulmaları gerekir. Bu tehlikeli, tuhaf ve komik yolculuklarında onlara kara sevdalı ateş böceği Ray ve Louis adında caz tutkunu bir timsah yardım eder.



Cehenneme 2 Adım - The Descent Part 2 - 2009 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarah arkadaşlarıyla beraber kaybolduğu labirentlerle dolu bir mağaradan çıkmayı başaran tek insandır ve delirtecek kadar korku yaşamıştır. Sarah kendini toparlayıp olan biteni ilgili kişilere anlatır ve araştırma yapılması uygun görülür. Fakat mağarayı bilen tek kişi olan Sarah, o korku dolu mağaraya tekrar girmek zorunda kalacaktır.