S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Katilin Busesi - Killer's Kiss - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir boksör ile dansçı bir kızın aşk öyküsünü kara film atmosferinde ele alan 'Killer's Kiss', iç içe geçen geri dönüşler ile anlatılan öykünün sağlam sinema dili hemen dikkati çeker. Boksör Dave Gordon, karşı evde oturan Gloria'nın bir adamla kavga edişine tanık olup, onu kurtarmaya niyetleniyor, bu insani çıkış, pek çok entrikayı, karanlık olayları ve tuhaf bir aşk ilişkisini beraberinde getiriyordu. Gloria, bir dans salonunda kiralık partnerdi. Patronunun ona duyduğu saplantılı aşk, Dave'nin hayatını tehlikeye sokuyordu. Son derece basit bir öyküye sahip 'Katilin Öpücüğü' ama Kubrick'in görsel zekasıyla etkileyici ve alışılmadık bir çehreye bürünmüştür. Gloria'nın ailesine dair anıları anlattığı geri dönüş sahnesi filmin en beğenilen bölümlerinden biri oldu. Ailesi uğruna kariyerini feda eden ablasının intiharını anlatan genç kızın sesi üzerine, sadece sahnede bale figürleri sergileyen ablasının görüntüleri döşenmişti.



Kara Şövalye - Ivanhoe - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ivanhoe, Sir Walter Scott'un en sevilen tarihi romanlarından biridir. Romandan sinemaya uyarlanan film İngiltere'de, I. Richard zamanında geçer. Ivanhoe, Rowena'ya duyduğu aşk yüzünden babası Cedric'in öfkesini üzerine çeker. Ailesinin Sakson bağlantılarını güçlendirmeyi amaçlayan Cedric, Rowena'nın Kral Alfred'in soyundan gelen Athelstae ile evlenmesini ister.



Kansas City Confidential - 1952 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir hükümlü olan Joe (John Payne), her ne kadar suç dünyasından çekilmeye karar verdiyse de, başkaları tarafından gerçekleştirilen silahlı bir soygun onun üzerine yıkılmaya çalışılır. Joe'nun gerçek suçluları bulması için Meksika'ya gitmesi gerekmektedir.



Çıkarma - Beachhead - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sırasında bir grup Amerikalı denizci, Güney Pasifik'teki bir adada mayın olup olmadığını öğrenmekle görevlendirilir.



Büyük Kafes - Demir Kapı - Big House U.S.A. - 1955 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birkaç mahkum, iki yüz bin dolarlık bir fidyeyi, saklı olduğu yerden çıkarmak için hapisten kaçar.



Bin Kez Öldüm - I Died A Thousand Times - 1955 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When aging criminal Roy Earle is released from prison he decides to pull one last heist before retiring by robbing a resort hotel.

Google Çeviri - Yaşlanan suçlu Roy Earle hapishaneden tahliye edildiğinde, bir tatil otelini soymadan emekli olmadan önce son soygunu çekmeye karar verir.



Amigo Kızlar Kazanmak İçin Savaş - Bring It On Fight To The Finish - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lina Cruz (Christina Milian) doğu L.A (Los Angeles) lisesinin havalı, keskin zekalı, başarılı amigosudur, annesi dul kalınca, yani babası ölünce ve bunun üzerine bir de annesi varlıklı bir adamla evlenince, Los Angeles'in batı tarafına taşınmak zorunda kalmışlardır. Lisa yeni lisesinde sudan çıkmış balık misali şaşkındır. Kendisini bu yeni okuluna kanıtlaması gerekmektedir, okulun havalı kızı ve amigo takımın kaptanı Avery (Rachele Brooke Smith) ile olan rekabeti yapımın ilgi çekici ensantaneleridir.



Maskeli Süvari - The Legend Of The Lone Ranger - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Küçükken ailesi haydutlar tarafından katledilen Join Reid,Tonto isimli kendi yaşıtı olan Kızılderili yerlisinin kendisini bulması üzerine Kızılderililer tarafından büyütülür. Bir süre sonra kader bu iki arkadaşı ayırır. Ama aralarında kan kan kardeşlik devam etmektedir. Yıllar sonra Butch Cavendish adlı bir psikopat kanunsuz liderliğini yaptığını ordusu ile yaptığı baskın sırasında Maskeli Süvari ölüme terkedilir. Şans eseri Tonto onu bulur ve yaralarını iyileştirir.
Psikopat liderin amacı Meksika topraklarını Amerikan haritasından çıkarmak ve Meksika’nın lideri olmaktır. Bunun için Amerika başkanını kaçırır.



Şangaylı Kovboy - Shanghai Noon - 2000 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Prenses Pei Pei'nin Amerika'ya kaçırılması üzerine, Çin İmparatoru'nun altın olarak istenen fidyeyi götürmekle görevlendirdiği muhafızların arasına karışan Chon Wang, Nevada Çölü'nü geçtikleri sırada kafilesini kendilerine saldıran bir çeteden kurtarır. Kafile saldırıdan kurtulmuştur ancak Chon çölde yalnız başına kalır. Bu arada çetenin soygundaki başarısızlığından sorumlu tutulan Roy da ceza olarak çölün ortasında boynuna kadar kuma gömülü durumda kaderine terk edilmiştir. Çölden kurtulmaya çalışan Chon, Roy'a rastlar. Roy kendisini kurtarması için Chon'a yalvarır. Yoluna devam eden Chon rastladığı Crow kabilesinden, bulunduğu yardımlar karşılığında armağan olarak huysuz bir at, barış çubuğu ve güzel bir kızılderili kadın alır. Chon yolculuğunda artık yalnız değildir.



Çikolatadan Daha Tatlı - Better Than Chocolate - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yirmili yaşlarındaki Maggie, Vancouver’da bir kitapçıda çalışmaktadır. Bir gün şans eseri düşlerinin kadını ile karşılaşır. Kim’le aralarında ilk görüşte aşk yaşanır ama çift daha ilişkilerinin tadına varamadan bir dizi aksilik ortaya çıkar. Maggie’nin annesi eşinden boşanmaya karar verir ve oğlunu da yanına alarak Maggie’nin yanına taşınır. Ancak ne annesinin ne de kardeşinin Maggie’nin kişisel tercihinden haberi vardır. Üstelik Kim de, Maggie ve ailesiyle aynı evi paylaşmaktadır. İlişkilerini gizlilik içinde yürütmeyi deneyen genç kadınlar, kısa zamanda bunun imkansız olduğunun farkına varırlar.