S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gözler Ve Sözler - The Truth About Cats And Dogs - 1996 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Abby (Janeane Garofalo) radyoda program yapan bir veterinerdir. Bu programı dinleyen Brian (Ben Chaplin) Abby ile tanışmaya karar verir. Utangaç Abby, çekici arkadaşı Noelle'den (Uma Thurman) kendisinin yerine geçmesini ister. Çakma Abby yani "Noelle" zamanla Brian'dan hoşlanmaya başlarken gerçek Abby ise kim olduğunu bilmediği bu genç adamı etkilemeye çalışır.



Kar Kraliçesinin İntikamı - The Snow Queen's Revenge - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Snow Queen holds Ellie responsible for ruining her plans to freeze the world and sets out to seek revenge. She kidnaps Dimly the flying reindeer and once again Ellie and her friend Peeps the Sparrow are forced to travel, this time to the South Pole, where the Snow Queen and her Trolls have taken up residence for the summer.

Google Çeviri - Snow Queen, dünyayı dondurmak için planlarını mahvetmekten Ellie'yi sorumlu tutar ve intikam almak için yola çıkar. Dimly'i uçan ren geyiğini kaçırdı ve bir kez daha Ellie ve arkadaşı Serçe Serçe'yi seyahat etmek zorunda kaldılar, bu kez Snow Queen ve Troll'lerinin yaz ayları için ikamet ettikleri Güney Kutbu'na gitmeye zorlandılar.



Mike Gibi 1 - Like Mike 1 - 2002 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

14 Yaşındaki Calvin Cambridge bir gün rüyasında ünlü bir NBA basketbolcusu olduğunu görür. Ancak gerçek NBA oyuncularının fiziki yapıları dikkate alındığında, Calvin’in bu rüyası gerçekleşecek gibi görünmemektedir. Ancak bir gün elektriğe tutulunca işler değişir. Bu durum sayesinde, basketbol alanında olağanüstü yeteneklere kavuşan Calvin, artık NBA’de tozu dumana katmaya başlar.



Yüksek Zirve - High Sierra - 1941 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gangster Roy Earle, uzun bir hapishane döneminden sonra şartlı salıverilir. Yine de, Earle'nin suçlu yaşamını bırakmaya hiç niyeti yoktur. Aslında bu şartlı salıverilme, yeni ve büyük bir soygun planlayan eski bir arkadaş tarafından düzenlenmiştir.



Hayal Dünyası - Cool World - 1992 - WEBRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski polis Jack Deebs parmaklıklar arasında olduğu sırada kendisine çizgi bir hayal dünyası ve bu dünyada da dişi bir karakter olan Holli Would'u yaratır. Ancak Holli kendisini canlandırması için ikna etmek üzere Jack'i Hayal Dünyası'na çeker ve böylece Jack kendi fantazilerinin esiri olur. Dikbaşlı bir dedektif hayal Dünyası'ndaki diğer insan Jack'in peşindedir: İnsanların çizgi karakterlerle yakınlaşması yasaktır. Holli'nin Las Vegas'da insan biçimi almasıyla iki dünya arasında bir kovalamaca başlar. Animasyon ve canlı aksiyon sahnelerinin birleşimiyle Hayal Dünyası sıcak bir macera...