S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uçarı Gül - Rambling Rose - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sıcak bir yaz günü elinde valiziyle Rose (Laura Dern), Hilyer ailesinin yanına ev işleriyle ve çocuklarıyla ilgilenmek için gelir. Hilyer ailesi kısa sürede bu güzel kızı benimser. Özellikle evin erkekleri, baba ve üç erkek kardeş Rose’a hayran olmuşlardır. Baba ve evin diğer büyük erkeği 13 yaşındaki Buddy genç kızla farklı şekilde ilgilenmektedir. Rose’da kendisine karşı gösterilen bu ilgiden memnun karmaşık bir ruh hali içindedir. Buddy’nin Rose’a olan ilgisi sonunda meyvesini verir genç kızla küçük ergenimiz birlikte olur. Rose sadece ailenin hayatını değiştirmekle kalmaz geldiği kasabada da uçarı tavırlarıyla kasabalıların ilgisini çeker.



İyi İnsan - Good - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Edebiyat profesörü John Halder, aile sorunları olan normal bir adamdır. Eşi nevrotiktir, iki çocuğu son derece şımarıktır, annesi ise ileri derece demnas hastasıdır. Kendi aile durumundan etkilenen Halder, bir gün ötenaziyi savunan bir roman yazar. Bu romanı hiç beklenmedik bir şekilde propaganda bakanlığı tarafından desteklenir ve Halder kariyerinde hiç ummadığı bir hızla yükselmeye başlar. Ancak bu yükseliş, beraberinde seçimler, seçimler de korkunç sonuçlar getirecektir.



Baader Meinhof - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Andreas Baader, Almanya'nın en meşhur yeraltı kuruluşlarından birinin lideridir. Bu örgütün adı Baader-Meinhof'dur. Bir süre sonra ise bu isim RAF'a dönüşecektir. Oldukça sıradan kabul edilebilecek suçlarla hayatını sürdüren Andreas, mevcut sisteme ve statükoya karşı olan öfkesini oldukça sıradışı eylemlerle birlikte su yüzüne çıkaraktır. Film Almanya'nın 'terör örgütü' olarak nitelenen Baader-Meinof'unun gerçek öyküsünü anlatıyor.