S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Oyun - Dangerous Game - 1993 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filmde tecavüz ve erotik sahneler bulunmaktadır. Madonna'nın aykırı filmlerinden biridir. Kimine göre sıkıcı, kimine göre dehşet bir filmdir.



Terminal - The Terminal - 2004 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Victor Navorski, Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine New York'un Uluslararası Havaalanı'nda mahsur kalır. Pasaportu artık geçersiz olduğu için Amerika'ya girme hakkını yitirmiş durumda olan Victor ne ülkesine geri dönebiliyor ne de Amerika'ya girebiliyor. Ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanı terminalinin transit yolcular salonunda beklemek zorunda kalıyor ve başına gelmeyen kalmıyor. Usta yönetmen Steven Spilberg'in gerçek bir hikayeden esinlenerek yaptığı bu muhteşem film Tom Hanks'in de usta oyunculuğuyla perçinlenmiş. Ve ortaya sıcacık ve trajikomik bir film çıkmış.



Tuhaf İkili - Odd Couple - Bo Ming Chan Dao Duo Ming Qiang - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The titular 'Odd Couple' are Sammo (King of Sabres) and Lau Kar Wing (King of Spears). They compete regularly against each other but every encounter results in a draw! Both decide to recruit young pupils and train them up. The late entry of the real villain, the smoldering Laughing Bandit who sports a big scar, has an even bigger grudge against the Kings of Sabres and Spear.

Google Çeviri - İtibari 'The Odd Couple' Sammo (Sabres Kralı) ve Lau Kar Kanat (Spears Kral) bulunmaktadır. Birbirlerine karşı düzenli rekabet ama her beraberlikle sonuçlarla karşılaşabilirsiniz! Her ikisi de genç öğrencileri işe ve onları eğitmek için karar verir. Gerçek kötü adam geç giriş, büyük bir yara spor Yanan gülüyor Bandit, Sabres ve Mızrak Kings karşı daha da büyük bir kin vardır.



Tuzak - Breakdown - 1997 - WEBRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jeff (Kurt Russell), karısı Amy (Katheen Quinlan) ile Boston'dan San Diego'ya doğru yola çıkarken bütün dertlerini geride bıraktığını ve harika yeni başlangıçlara doğru ilerlediğini düşünüyordu. Güneybatı'nın harika, ama harap ve merhametsiz çöllerinin manzaralı yollarında ilerlerken, arabaları bozulur. Jeff ve Amy kendilerini en yakın yerleşim noktasından millerce uzakta yapayalnız buluverirler. Şans eseri ufukta bir tır belirir ve esrarengiz olaylar başlar.



Tuzak - Plato's Run - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Plato ve iki arkadaşı iyi eğitilmiş dövüşçü ve savaşçılardır. Miami'de yaşayan Gomez adlı zengin bir silah kaçakçısı, Plato ve arkadaşlarını Küba'da hapisten kaçan oğlunu kurtarıp getirmeleri için tutar. Ancak kaçırılan kişi Gomez'in oğlu değildir ve Gomez'i öldürüp suçu Plato'nun üstüne atar. Artık Gomez'in adamları ve polis, Plato'nun peşindedir.



Üç Başlı Şeytan - Cerberus - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Efsaneye göre savaş tanrısının kılıçı Atilla’ya verilmiştir ve Atilla öldüğü zaman bu kılıçla gömüldüğüne inanılır. Çok özel güçlere sahip olan bu kılıcı, yüzyıllardır yer altı dünyasının koruyucusu olan 3 başlı köpek Cerberus korur. Dünyaya hakim olmak isteyen terörist elebaşı Marcus Cutter de bu kılıcın peşindedir. Bunu haberi alan CIA tüm gücüyle kılıcın kötü güçlerin eline geçmemesi için seferber olacaktır.



Üniversiteler Yarışıyor - Starter For Ten - 2006 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brian (James McAvoy) hayatta var olmanın yolunun bilgiden geçtiğine inanmaktadır. Çocukluk yıllarının bu düşüncesi, gittiği üniversitede de kendini hissettirecek ve 4 kişiden oluşan okul bilgi takımının bir parçası olacaktır. Kendi kabuğundan sıyrılan bu genç öğrenci, Alice (Alice Eve) ve Rebecca (Rebecca Hall) ile tanışacak ve kendini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulacaktır.



Yaban Kazları - Code Name Wild Geese - Geheimcode Wildgaense - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaban Kazları'nda, Afrika’da bir diktatöre karşı operasyona giden bir grup paralı asker macerası konu edilmektedir.



Yalnız Olduğunu Biliyor - He Knows You're Alone - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Senaryosu Scott Parker tarafından kaleme alınan He Knows You're Alone, bir seri katil tarafından takip edilen ve ölümle burun buruna gelen genç bir kızın, yaşadığı kabus dolu olayları ele almaktadır.



Yan Odadan Melodiler - Music From Another Room - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Yan Odadan Melodiler" adlı bu film, tuhaf, ancak bir o kadar da romantik bir konuyu ele almaktadır. 5 yaşındaki küçük Danny (Jude Law), doktor olan babasının yanında olduğu bir sırada bir kız çocuğunun doğumuna yardım eder. Minik bebeğin varlığı karşısında etkilenir ve yeni doğan çocuğu kucağına alan Danny'nin ilk tepkisi büyüyünce onunla evleneceğini söylemesi olur. Danny, İngiltere'de geçirdiği 25 yıl boyunca bu bebeği düşünür ve adeta bunu takıntı yapar. Bir gün büyük an gelip çatar. Çünkü eve geri döndüğünde bu genç ve yılların iyi davrandığı güzel kadına bir kez daha aşık olur. Tabi büyük bir sıkıntı ise detay olarak kendini gösterir: Anna şimdi genç ve başarılı bir "başkasının aşkı" pozisyonundadır ve bu adamla nişanlıdır. Bu durum, onun hem kendi duygularını gizlemesine hem de Danny'nin sevgisine cevap vermesine engel olur. Anna'nın annesiyse bir anda ailelerine giriveren bu farklı genç adamı kabul etmeye hazırdır.



Yankiler - Yanks - 1979 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı'nda İngiltere'yi basan Amerikan askerlerinden Matt Dyson, İngiliz bir askerle nişanlı olan Jean Moreton'a tutulur. Nişanlısıyla ilişkisinde şüpheleri olan Jean'in, Matt'in ısrarlarıyla onunla görüşmeye başlar ve sonunda Matt kendini Jean'in ailesine de kabul ettirir. Fakat Yankiler'in İngiltere topraklarından gitme zamanı gelmiştir, Matt ise Jean'e geri döneceğini haykırarak oradan ayrılır.



Yapay Oyun - The Imitation Game - Enigma - 2014 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

II. Dünya Savaşı Nazi Almanyası'nın hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Almanların çok gizli bir biçimde şifrelediği bu yazışmalar, İngilizlere ve müttefiklerine çok ağır kayıplara mal olmuştur. Çözüm olarak İngiliz hükümeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çatısı altında ülkenin en iyi şifre çözen beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplar. Bu isimlerden biri de farklı çalışmalarıyla tanınan ve kendi yöntemlerinden ödün vermeyen genç profesör Alan Turing'dir. Turing'in ekibe katılması dengeleri alt üst edecek ama o güne kadar hiç denenmemiş büyük çaplı bir girişimin de kapısını aralayacaktır.



Yaratık - Alien Covenant - 2017 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı galaksinin oldukça uzak bir köşesinde, bir gezegene bağlı keşfedilmemiş cennet olarak varsaydıkları bölgenin aslında karanlık ve çok tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Buradan kaçışın bir yolunu bulmalıdırlar. Gezegendeki yegane canlı lanetli Prometheus'un keşfinden sonra hayatta kalan 'sentetik' David’dir...



Yaratık Avcısı - Split Second - 1992 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Stone, Londra Polis Teşkilatı'nın en iyi ve en sıra dışı polisidir. Üç yıl önce seri cinayetler işleyen ve Stone'un partnerini öldüren hasta ruhlu katilin tekrar ortaya çıkmasıyla, ölümcül kedi-fare oyunu da başlar.



Yarı Sert Zor Bir Oyun - Semi-Tough - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A three-way friendship between two free-spirited professional football players and the owner's daughter becomes compromised when two of them become romantically involved.

Google Çeviri - İki özgür ruhlu profesyonel futbolcu ile sahibinin kızı arasındaki üç yönlü dostluk, ikisi romantik bir şekilde dahil olduğunda tehlikeye girer.




Yarım Aylak Kung Fu - Half A Loaf Of Kung Fu - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jackie Chan saf bir kung fu sevdalısı, ama hiç yetenekli değil ve kung fu namına hiç bir şey bilmiyor. Bazı tesadüflerle, biraz da Jacki Chan’deki inanılmaz cesaretle bir kaç kişiyi dövüyor ve namı yürüyor. Bu arada her sopa yediği adamdan da o tekniği öğrenmek istiyor. 



Yarın Çok Güzel Olacak - A Better Tomorrow - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ho ve Mark hem Hong Kong hem de Tayvan'da tanınmış kalpazanlardır. Tayvan'daki son işine yeniyetme Shing'le beraber giden Ho yakalanınca uzun süre hapiste kalır. Hong Kong'a döndüğünde yaşadığı işlere buluşmak istemeyen Ho bir yandan yeraltı dünyasındaki değişen dengelere ısınmak zorunda kalacak diğer yandan da polis olan küçük kardeşi Kit'e kendisini affettirmek için çaba harcayacaktır.



Yaşam İle Ölüm Arasında - Kingdom Come - 2001 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kevin Spacey filmde, Teksas’ta idam karşıtı bir üniversite profesörünü canlandırıyor. Ancak adam önce tecavüz, sonra da adam öldürme suçundan hapse düşüyor. Hakimler de, kanunlardan yola çıkarak adamın kalemini kırıyorlar. Kate Winslet ise adamın son üç gününde röportaj yapmak üzere görevlendiriliyor. Röportaj esnasında geri dönüşlerle, flu olan olay aydınlanacaktır. İdam karşıtı yapım, yönetmen Alan Parker’ın son yıllarda yaptığı en etkileyici film olarak değerlendiriliyor.



Yaşamak İçin - Triumph Of The Spirit - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yahudi asıllı Yunan boks şampiyonu Salamo Arouch (Willem Dafoe), II. Dünya Savaşı ile birlikte toplama kampına gönderilir. Oradaki subayları eğlendirmek için dövüştüğü sürece yaşayabilecektir.



Yeniden Başlamak - Straight Time - 1978 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kazananların değil, sadece kaybedenlerin olduğu bir dünya. Max Dembo, geçmişte çok karanlık suçların içine batmış bir soyguncudur. Yıllardır hapis yattıktan sonra şartlı tahliyeyle serbest bırakılır. Uzun yıllardır içinde bulunduğu bu karanlık dünyanın kurallarından çok sıkılmıştır ve artık düzgün bir iş, ev ve arkadaşlarla çevrili düzenli bir yaşam istemektedir. Fakat ruhuna işlemiş olan o suça bulanmış 'kendini yok etme' durumundan bir türlü kurtulamaz ve yine, uzak olmak istediği bataklığın içine çok kolay bir şekilde çekiliverir.