S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

San Andreas Fayı - San Andreas - 2015 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.

Kötü şöhreti ile bilinen San Andreas Fayı’nın kırılması ile 9 şiddetindeki bir depremle Kaliforniya sallanır. Bir arama kurtarma pilotu ve artık araları pek de iyi olmayan eşi, Los Angeles’tan San Francisco’ya, kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar. Ancak, kuzeye yaptıkları bu tehlikeli yolculuk, henüz sadece bir başlangıçtır. Ve ne zaman en kötüsü artık bitti diye düşünseler, daha da kötüsü başlamaktadır.



Dünyalı - The Man From Earth - 2007 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversitede başarılı bir tarih profesörü olan John Oldman ortada hiçbir neden yokken, aniden 10 yılını ayırdığı akademiden istifa etmiştir. Şehirden gitmeye hazırlanırken veda etmek için evine gelen meslektaşları ondan neden istifa edip gitmesi gerektiği konusunda bir açıklama yapmasını isterler. Arkadaşları John'un bu sessizliğine anlam verememektedirler. Önceleri suskun kalan John da neden gitmesi gerektiğini biraz geçmişe dönerek anlatmaya başlar.

Filmde ortamdaki kişiler profesör ve uzmanlardan oluşan bir ekip olduğundan, John'un hayat hikayesini anlatmasıyla birlikte tartışma merak uyandırmaya ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.



Ben Ve O - Me And Him - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A man's enthusiastic penis starts talking to him, getting him into awkward situations and convincing everyone he tells that he's completely insane.

Google Çeviri - Bir erkeğin hevesli penisi onunla konuşmaya başlar, onu garip durumlara sokar ve herkesi tamamen deli olduğunu söylediğine ikna eder.



Atmaca - Laserhawk - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Laserhawk, Jean Pellerin tarafından yönetilen ve 1997'de gösterime giren Kanadalı bir bilim kurgu filmidir. Filmde, iki gencin, uzaylıların elindeki imhalardan kurtulmak için çizgi roman yazarı ve akıl hastası ile birlikte çalışması gerekir.



Kurt Pınarı - Tumbleweed - 1953 - HDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jim Harvey (Audie Murphy), bir konvoyu korumak için kiralık olarak tutulur. Kızılderililer 3 arabadan oluşan bu konvoya saldırır. Saldırıda konvoyun kılavuzu dışında herkes öldürülür.