S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zeus Ve Roxanne - Zeus And Roxanne - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir deniz biyoloğu olarak geçimini kazanan Mary Beth'in sevimli bir yunusu vardır. Komşusunun haylaz köpeği Zeus, birgün Roxanne adındaki bu yunusun fotoğrafını görür ve yunusa adeta bayılır. Bir gün genç kadını takip ederek araştırma botuna yerleşiverir. Bu durumdan Mary başta rahatsız olur. Ancak Zeus, onun en sevdiği yunusu ile iyi arkadaş olunca Mary de bu durumdan fazlasıyla etkilenir. Roxanne çok tatlı bir yunustur. Mary çok geçmeden Zeus'un sahibi Terry'e aşık olur. Terry, bisiklete binen bir müzisyendir. Dahası iki muhteşem hayvan arasındaki dostluktan yansıyan sevgi Mary ile Terry'nin aşklarında ikiye katlanarak hayat bulacaktır.



Tıpatıp İkizler - It Takes Two - 1995 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Farklı hayatları olan, biri çok zengin, diğeri yetimhanede büyümüş birbirlerinin aynısı 2 ufak kız, bir gün ormanda tesadüf eseri karşılaşırlar ve birbirlerinin yerine geçerler. Birbirlerinin hayatlarına alışması onlar için hem çok zor hem de çok eğlenceli olacaktır.



Richie Rich - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyanın en zengin çocuğu olan Richie'nin çok fazla dostu yoktur. Richie yeni edinmeye çalıştığı arkadaşlarıyla birlikte paten kayıp gökdelende yemek yiyerek zaman geçirirken, bu arada şirket yöneticilerinden ve aynı zamanda aile danışmanları olan Laurence Van Dough, Rich ailesini yok etmek için uğraşmaktadır. Durumu öğrenen Richie yeni arkadaşlarının da yardımıyla kayıp ailesini ararken bir yandan da şirketin kontrolünü ele almak zorunda kalır.



Kirli Yüzlü Melekler - Angels With Dirty Faces - 1938 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu etkileyici ganster klasiğinde sahne dışında da arkadaş olan James Cagney ve Pat O'Brien, kamera önüne altıncı kez geçiyorlar. Cagney'in canlandırdığı Rocky Sullivan, yeraltı dünyasındaki başarısı sonucu bir grup serserinin gözünde onu kahramana dönüşmüş karizmatik bir ghetto kabadayısıdır. O'Brien ise Sullivan'ın sonradan rahip olan çocukluk arkadaşı Peder Connollydir ve onun hükmünü bitirmeye yemin etmiştir.



Eyvah Çocuk Büyüdü - Honey I Blew Up The Kid - 1992 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG


IMDb



Film Özeti

Birçok ilginç buluş ile uğraşan bilim adamı Wayne Strassman'ın evinde araştırmalarını yaptığı bir laboratuvarı bulunmaktadır. Fakat evde bir kaza sonucu 2 yaşındaki oğlu, bir deve dönüşür. Wayne ve karısı oğullarını kontrol etmeye çalışırlar. Wayne bir yandan oğlunu eski haline dönürmek için çözüm bulmaya çalışmaktadır. Fakat oğlu kaçıp, Las Vegas sokaklarında dolaşmaya başlayınca ortalık karışır. Çünkü şehirde binaların arasında dolaşan 2 yaşındaki dev bir çocuk herkes için tehlikelidir.