S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Aramızda - Between Us - 2012 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir zamanlar yakın arkadaş olan iki farklı çift uzun bir aradan sonra biraraya gelirler. Bu buluşma onlar için geçmişi ve bugünü sorgulayacakları bir yolculuğa dönüşür. Sonuç olarak ise para ve başarı hırsı, seks ve ebeveynlikle geçen hayatlarını tekrar gözden geçirmeye başlarlar.



Bir Gece - Une Nuit - 2012 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paris’te emniyet müdürü olan Simon Weiss, geceleri bar ve striptiz klüplerini gezerek gizlice teftiş etmeye başlar. Kendi alanında bir takım gangsterlerin cirit attığının farkına varır. Ancak bu gangsterleri koruyan, çok güçlü ve tehlikeli çeteler olduğunu da görecektir.



Dehşet Komedisi - The Comedy Of Terrors - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun süredir işleri kesat giden bir cenaze levazımatçısı, yıl sonu gelip de kira kapıya dayanınca, farklı formüller düşünmeye başlar. İnsanların ölmeye niyetinin olmadığını görünce, kendisine müşteri yaratmak için olaya el atmaya karar verir. Bunun için de borçlarını karşılayacak kadar insanın ortadan kalkması gerekmektedir!



Denizaltı 104 - Crash Dive - 1943 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde Amerikan donanmasının denizaltındaki mücadelesi, mürettebatın birbirleri ile olan ilişkileri, aşkları ve dayanışmaları konu ediliyor.



Denizciler Geliyor - On The Town - 1949 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Üç genç denizci, New York'a gitmek için geldikleri tren istasyonunda bir şov kızıyla tanışırlar. İçlerinden biri kıza aşık olur ve başlarına gelmedik kalmaz.



Denizden Gelen Kız - Aquamarine - 2006 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük ve zorlu bir fırtınanın ardından güzel ve etkileyici bir deniz kızı olan Aquamarine kendini kıyıda bulur. Karşılaştığı iki genç kızın ise hayatları onu gördükleri andan itibaren değişecektir. Güzel deniz kızı bir cankurtarana aşık olduğunda ise bu iki genç kızdan sevdiği erkeğin kalbini kazanmak için yardım ister.



Dört Nala - Riding High - 1950 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Capra'nın yönettiği komedi, zor zamanlara rağmen ayakta kalmaya çalışan bir at terbiyecisinin hayatını anlatıyor. Ekonomik olarak zor zamanlar geçiren bir at terbiyecisinin tek umudu, büyük yarışta birinci gelmesini umduğu atı Broadway Bill'dir.



Evdeki Doktor - Doctor In The House - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Simon Sparrow is a newly arrived medical student at St Swithin's hospital in London. Falling in with three longer-serving hopefuls he is soon immersed in the wooing, imbibing and fast sports-car driving that constitute 1950's medical training. There is, however, always the looming and formidable figure of chief surgeon Sir Lancelot Spratt to remind them of their real purpose.

Google Çeviri - Simon Sparrow, Londra'daki St Swithin hastanesinde yeni gelen bir tıp öğrencisidir. Daha uzun süredir hizmet veren üç umutla birlikte, 1950'lerin tıbbi eğitimini oluşturan wooing, imbibing ve hızlı spor araba sürüşüne daldı. Bununla birlikte, baş cerrahın Sir Lancelot Spratt'ı asıl amaçlarını hatırlatmak için her zaman baş döndürücü ve korkunç bir figür vardır.



Gerçek Dedikodu - Rumor Has It… - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Evlilikten ölesiye korkmasına rağmen erkek arkadaşının teklifini kabul etmiştir Sarah. Belki New York'ta yalnız kalma korkusundan belki de bu şansı bir daha hiç yakalayamamaktan.Genç kadın tam bu kargaşadan kaçmaya çalışırken kız kardeşinin düğünü için doğup büyüdüğü Pasadena'ya dönmesi gerekir. Ailenin kara koyunu olan Sarah bu kabus günleri şen şakrak anneannesi sayesinde atlatmayı umarken bir dedikodu ortalığı karıştırır.Kendi annesi de babasıyla evlilik arifesindeyken bir başka genç adamla kaçmıştır. Hatta bu aşk filmlere bile konu olan büyük bir skandal yaratmıştır. Annesinin aşkının izlerinin takip eden güzel Sarah, artık bir internet milyoneri olan Beau Burroughs'u bulduğunda en az annesi kadar etkilenecektir.