S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gizli Mezarlık - Grave Secrets - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A woman tormented by ghostly apparitions and a professor of psychic phenomena investigate other-worldly disturbances and unlock the secret of a malevolent force reaching out for vengeance from beyond the grave.

Google Çeviri - Hayalet hayaletleriyle acı çeken bir kadın ve bir psişik fenomen profesörü, dünyadaki diğer rahatsızlıkları araştırır ve intikam için mezarın ötesine uzanan haksız bir gücün sırrını açığa çıkarır.



İstilacılar - Intruders - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyanın her yerinden insanlar, uzaylılar tarafından ziyaret edildiklerini, uzay gemisine kaçırıldıklarını ve üzerlerinde deney yapıldıklarını bildirmektedir. Yetkililer tüm bu ziyaretlerden haberdardır fakat halkı bilgilendirmemektedirler. Bu film normal yaşantılarını sürdürmekte olan iki tanığın hayatına odaklanmaktadır.



Kar Adam - The Abominable Snowman - 1996 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Survivalist bir grup karlı bir dağda yürüyüşlerine devam ederlerken şiddetli bir fırtınanın onları beklediğinden habersizdirler. Barınacak bir yer bulmaya çalışırlar. Bu arada bir profesör kızı ile birlikte aynı dağda araştırma yapmak için bir uçak kiralar ve kötü hava şartları fırtına yüzünden uçak dağa çakılır. Pilot hayatını kaybeder. Profesör ve kızı uçakta yaralı bir halde iken gurup onlara ulaşır uçaktan çıkarıp hep birlikte hayatta kalma mücadelesi vermeye çalışırlar ama dağda yaşayan iğrenç kar adamların varlığından habersizlerdir. Artık hayatta kalmak için mücadele etmek zorundadırlar.



Kara Çemberin Çocukları - Black Circle Boys - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evinden uzakta olan bir lise öğrencisi olan Kyle (Scott Bairstow) için uyuşturucunun karanlık dünyasının ve orada yapılanların dayanılmaz bir çekiciliği vardır. Fanatik ve bir o kadar da vahşi Shane'in (Eric Mabius) lideri olduğu topluluk "The Black Circle Boys", Kyle’i aralarına alır ve içinden çıkamayacağı bir hale gelir. Kyle’nin kendini kabul ettirme mücadelesi bir süre sonta yaşama ve Shane’nin çevresine uyguladığı baskılardan kendini kurtarma mücadelesi haline gelecektir.