S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bilinmeyen Kod - Code Inconnu - Code Unknown - 2000 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir an bir yerde bir şey olur ve birbirlerinden tamamen bağımsız insanlar kesişirler. Dilenci bir kadın elini uzatır ve o sırada oradan geçen bir genç, onun avucuna bir kağıt parçası bırakır. Bunu gören bir başkası araya girer ve kesişim başlar. Genç bir oyuncu olan Anne, şansını sinemada denemek istemektedir. Sevgilisi George, bir savaş fotoğrafçısıdır ve mesleği gereği sürekli Fransa’nın dışındadır. George’nin erkek kardeşi Jean, babasından sonra ömrünü çiflikte geçirmeyi planlamayan bir tiptir. Amadou, sağır ve dilsiz çocuklara eğitim veren bir enstitüde müzik öğretmenliği yapmaktadır. Babası Afrika kökenli bir taksi şöförüdür. Maria, Romanya’dan gelmiş dilenerek kazandığı parayı ailesine yollamaktadır. Bir gün yakalanır ve sınırdışı edilir fakat sonra yine Fransa’ya doğru bir başka yolculuğa çıkar. Kesişim aslında her yerdedir.



Kötü Kız Öğrenci Yurdu - Bad Girls Dormitory - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Inmates at a women's prison run by a corrupt warden and her gang of sadistic guards plan a breakout.

Google Çeviri - Bozuk bir gardiyan tarafından yönetilen bir kadın cezaevindeki mahkumlar ve sadist gardiyanlar çetesi bir koparma planlıyor.



Düşman Kardeşler - Dharam Veer - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir astrolog, Satpal Singh’e yeğeni tarafından öldürüleceğini söyler. Satpal’in kız kardeşi Maharani ikiz bebekler dünyaya getirince, Satpal bebeklerden birini şehir surlarından dışarı bırakır ve diğer bebeğin yerine kendi oğlunu koyar. Aradan yıllar geçer, iki bebek de büyümüştür. Biri Dharma adında bir erkektir, Dhano ve Lohar çifti tarafından büyütülmüştür. Diğeri ise Veer’dir ve bir sarayda yaşamaktadır. Bu sırada Satpal, eşinin çocukları kendisinden sonra bir kez daha değiştirdiğini öğrenir yani Veer yerine kendi oğlu Ranjit’e zarar vermiştir. Bunu öğrenen Satpal, iki kardeş arasında bir düşmanlık yaratmayı ve birinin diğerini öldürmesi, diğerinin de bu suçtan asılmasını sağlamak için plan yapar. İşe yarayıp yaramayacağını ise zaman gösterecektir.



Gece Nöbeti - Night Watch - Nochnoy Dozor - 2004 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Aydınlık ve karanlık yani diğerlerinin savaşı süregelmektedir. İnsanlar haricinde dünyada yaşayanlara yani kurtadamlar, vampirler, büyücüler, kahinler ve değişkenler gibi yaratıklara "Diğer" denir. Savaşın bir galibi olmayacağını anlayan Aydınlığın lordu Gesser, Karanlığın generali Zavulon’la bir anlaşmaya varır. Buna göre hiç bir "Diğer" bir başkasını kendi tarafına geçmeye zorlamayacaktır. Anlaşmaya uyulup uyulmadığını denetlemek için Karanlık taraf gündüz Aydınlık taraf gece nöbet tutacaktır. Böylece gücün dengesi korunacaktır. Ta ki Anton o kapının zilini çalıncaya kadar.



Gündüz Nöbeti - Day Watch - Dnevnoy Dozor - 2006 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Moskova'daki "Karanlık" ve "Aydınlık" arasında devam eden savaşta bir adam (Khabensky) bu iki büyük gücün herşeyle beraber tüm dünyayı da yok etmesini engelleyebilmek için uğraşmaktadır.