S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gece Katili - The Night Flier - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gözü pek gazeteci Richard Dees ve en az kendisi kadar cesur gazeteci Katherine Blair'in yolları aynı haber peşinde koşarken kesişmiştir. Sadece geceleri meydana gelen bir takım anlaşılmaz ve olağanüstü olaylar zincirini araştırmaktadırlar. Yaptıkları araştırmalar onları yalnız geceleri uçuş yapmakta olan bir uçağa götürmüş ve çok yoğun takip sonucunda uçağı bulan Richard, içinde sadece böcekler ve kokuşmaya başlamış bir takım elbise artıkları bulunca bu uçağın nasıl olup da uçtuğuna bir türlü akıl erdiremez. Bulundukları hava alanının tuvaletine gidince de orada rastladığı ve sadece kendisine görünen o garip gece pilotuyla karşılaşır. Bu pilot son derece tehlikeli ve kendisini gören herkesi paramparça edip kanlarını emen bir draculadır.



Karanlığın İçinden - The Unseen - 1980 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir televizyon muhabiri olan Jennifer'la, kız kardeşi Karen ve arkadaşı Vicki bir röportaj yapmak için Güney Kaliforniya'da bir kasaba olan Solvang'e gelirler. Ancak kasabadaki tüm otellerin dolu olması nedeniyle kendilerine yardım etmek isteyen bir müze müdürünün teklifi üzerine, geceyi geçirmek için müze müdürü Ernest ve karısı Virginia'nın Solvang'ten biraz uzaktaki evlerine konuk olurlar. Ancak bu sevimli ev sahipleri Ernest ve Virginia'nın herkesten sakladığı bir sırları vardır.



Gece Şahini - Nighthawks - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gece Şahini, Paris ve Londra’da başlayan gerilim ve entrikanın New York sokaklarında doruğa ulaşacağı sert ve eskimeyen bir hikayeyi anlatıyor. Avrupa’nın en acımasız teröristi Wulfgar (Rutger Hauer) New York’ta olduğunu duyurur ve bomba etkisi yaratır. Sivil polisler, Deke DaSilva (Sylvester Stallone) ve Willis Fox’a (Billy Dee Williams) neredeyse imkansız olan Wulfgar’ı yakalama ve durdurma görevi verilir.



Silahınla Gez - Ace High - I Quattro Dell`Ave Maria - 1968 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A recently-escaped bandit forms an unlikely alliance with two bounty hunters and an acrobat to get revenge against the people who framed him.

Google Çeviri - Kısa süre önce kaçan eşkıya, iki bereket avcısı ve kendisini kuşatan insanlara karşı intikam almak için akrobat ile olası bir ittifak oluşturuyor.