S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kordura Yolcuları - They Came To Cordura - 1959 - WEBRip 108p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1916 Yılının mart ayında Panço Villa liderliğindeki Meksikalı asiler Birleşik Devletler sınırını geçerek Kolombus’a saldırır. Bu saldırıya karşılık vermek için hazırlanan süvari birliğine gönderilen Binbaşı Thorne, askerleri izleyip savaş sırasında gösterdikleri kahramanlıkları kaydetmekte ve isimlerini terfi listesine almaktadır. Binbaşı Thorne, bir tutuklu kadın, bir teğmen ve ödül adayı dört askerle Kordura’ya doğru yola çıkar.



Tapınak Şövalyeleri - Arn Tempelriddaren - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arn Magnusson, 1150 yılında İsveç’in Batı yakasındaki Batı Gothia’da, Arnas çiftliğinde dünyaya gelir. Büyüdükçe daha eğitimli ve kılıç kullanma konusunda usta olur. Hayatının aşkı Cecila ile tanışır ama zalim dünya onları ayırır ve Cecila'yı rahibelerin manastırına hapsederler. Cecila ile Arn hayatta kalabilmek için savaşmak zorundadır ve kötülüklerle başa çıkmaları gerekmektedir. Bu acı dolu ayrılık, birbirlerine ve kavuşacakları güne kadar inançlarını asla etkilemeyecektir.



Üç Hafiye Ve Dehşet Şatosunun Sırrı - The Three Investigators And The Secret Of Terror Castle - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gizemli bir video kaset Jupiter Jones, Pete Crenshaw ve Bob Andrews’in eline geçer. Jupiter Jones’in doğumgününde birden bire ortaya çıkan kasette, genç adamın çoktan ölmüş olan ailesinin görüntüleri vardır. Jupiter’in ailesi oğullarına yolladıkları mesajda, üçlüyü hileli bir bilmeceye götüren ipuçları verir.