S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dehşet Treni - Terror Train - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kolejde okuyan öğrenciler yeni yıl partisi vermeye karar verirler. Bu partide arkadaşları Kenny'e kötü bir şaka hazırlarlar ve bu şaka sonucunda Kenny delirir. Bu olaydan 3 sene sonra mezuniyet kutlaması için bir tren kiralarlar. Fakat bu sefer şaka yapma sırası Kenny'de dir ancak bu şaka daha önce yapılanlara hiç benzemeyecektir. Belki de tren yolculuklarının en kanlısı başlayacaktır.



Gül Ve Diken - Phool Aur Kaante - 1991 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nageshwar bir suç imparatorluğunun başındadır. Ajay, Nageshwar'ın tek oğludur ve işlerini bırakabileceği işi bilen tek adamdır. Ajay'ın eşi ise bu kirli işlerden hiç hoşlanmaz ve sürekli Ajay'ı bu işlerden çıkması için destekler. Nageshwar artık yaşlanınca işleri Ajay'a bırakmaya karar verir. Fakat bu esnada Nageshwar'ın kötü olduğu bir grup Ajay'ın oğlunu fidye için kaçırır. Nageshwar bu işi sonladıracak mıdır yoksa torunu pis işlerinin kurbanı mı olacaktır.



Hizmetçi - Un Amour De Banquier - The Maid - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anthony Wayne varlıklı bir adamdır. New York'da bir bankada yönetici olarak çalışırken Paris'te Morgan Drucker'a iyi bir pozisyonda atanır. Paris'de sokaklarda dolaşırken Nicole'e rastlar ve ilk andan itibaren ona gönlünü kaptırır. Tanışabilmek için her yerde onu takip eder ve evine bir yardımcı aradığını öğrenir. Anthony Nicole'un evine bir uşak gibi girmeye karar verir.



Kan Şehri - City Of Blood - 1987 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir adli tıp uzmanı vahşice öldürülen hayat kadınlarının cinayetlerini araştırırken bir tarikatın büyücü bir doktoru diriltiğinden haberdar olur.



Kuduz - Rabid - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kendi başına buyruk bir motorsikletçi kız geçirdiği kaza sonucu estetik ameliyat olur. Operasyon sonrası vücudunda tuhaf tepkiler oluşan genç kız kan ve insan etine karşı tuhaf bir çekim duyar. Kurbanları da kendisi gibi bu kuduz benzeri enfeksiyonu yaymaya başlarlar ve kısa sürede olay kontrolden çıkar.



Kuklalar Cehennemi - Palyaço Evi - Clownhouse - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cadılar Bayramı’ndan bir gece önce akıl hastanesinden kaçan üç akıl hastası filmin geçtiği kasabaya gelmiş olan sirkteki üç palyaçoyu öldürüp onların kılığına girerler ve sirkte gördükleri ergenlik çağındaki üç kardeşin peşine düşerler. Kardeşlerden en küçüğü palyaçolardan aşırı derecede korkmaktadır ve ağabeylerini bir türlü peşlerinde üç tane manyak palyaço olduğuna ikna edemez.



Ölüm Sessiz Geldi - The Mysterious Affair At Styles - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hastings, Poirot ile olan sorunlarını çözünce dostluklarına kaldıkları yerden devam ederler ve Hastings, Poirot'dan, kendinden yirmi yaş küçük kocası gizemli şekilde zehirlenerek öldürülen bir kadını araştırmasını ister.



Diplomatik Kuşatma - Diplomatic Siege - 1999 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teröristler, soğuk savaştan kalma nükleer bir silahı etkisiz hâle getirmekle görevli bir bilgisayar uzmanının bulunduğu binayı ele geçirip binadakileri rehin alırlar.



Sammy'nin Maceraları - A Turtle's Tale Sammy's Adventures - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

California'da bir kumsalda doğduktan kısa bir süre sonra denize ulaşmaya çalışan deniz kaplumbağası Sammy, yumurtadan yeni çıkmış Shelly adlı şirin bir yavru kaplumbağayla karşılaşır. Ancak hayatının aşkını bulmasıyla kaybetmesi bir olur.



Saftirik Greg'in Günlüğü - Diary Of A Wimpy Kid - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Greg Heffley için hayatının en anlamsız işi okula gitmektir. Onun gözünde okul, tuhaf kızlar ve kaba erkeklerin yer aldığı bir işkence yeridir. Ve kendisinin hak etmediği yerde olduğunu düşünmektedir. Bu durumu değiştirebilmek için elinden gelen tüm planları kurar. Fakat planlar kurduğu gibi asla olmaz. O da tüm bu yaşadığı talihsizlikleri konu alan bir anı defteri...