S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeytani Güçler - Dark Echo - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The zombie ghost of a sunken excursion boat captain haunts an Austrian lake in search of vengeance against those who caused the accident.

Google Çeviri - Batık bir gezi teknesi kaptanının zombi hayaleti, kazaya neden olanlara karşı intikam almak için bir Avusturya gölünü rahatsız ediyor.



Profesyonel - Le Professionnel - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fransız gizli servis ajanı Josselin Beaumont (Jean-Paul Belmondo), Afrika ülkesi Malagawi'nin diktatörü Njala'yı öldürmek üzere bu ülkeye gönderilmiştir. Ancak iki ülke arasındaki politik durumun değişmesi nedeniyle bağlı olduğu teşkilatın ajanları tarafından, Malagawi güçlerine ihbar edilmiş ve suikast girişimi suçuyla ölüm cezasının kıyısından dönerek bir çalışma kampına gönderilmiştir. Ancak bir gün başka bir mahkumla birlikte kaçmayı başarır ve ülkesi Fransa'ya döner. Bundan sonraki amacı, Fransa'ya ziyarete gelecek olan Njala'yı öldürmek ve kendisini yüzüstü bırakan teşkilattaki görevlilerden intikamını almak olacaktır.



Cennet Günleri - Days Of Heaven - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20. Yüzyılın başlarında geçen hikaye, iki yoksul aşığın, Bill ve Abby’nin hikayesini anlatır. Bill çalıştığı yerdeki patronunu öldürdükten sonra kız arkadaşı Abby’i de yanına alarak, Texas’a kaçar. Burada varlıklı bir çiftçi için çalışmaya başlayan genç adamın patronu teşhisi konulamayan bir hastalığa kapılır. Kısa bir sürede ölecek olan bu adamın mirasını ele geçirebilmek için son derece kurnaz bir plan hazırlayan Bill, kendisini ve sevgilisini içinden çıkılması güç bir durumda bulacaktır.



Vahşi Adam - Crusoe - 1988 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir Robinson Crusoe uyarlaması. Olaylar bu kez 19. yüzyılda geçiyor ve Crusoe, esir ticareti yapan bir adam. Sonra adadaki günler başlayacak, Cuma adlı arkadaşı da yine var.



Kaçakçılık Şebekesi - Contraband - Luca İl Contrabbandiere - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Luca Di Angelo (Fabio Testi) ve ekibi Napoli’nin en sistemli çalışan deniz kaçakçılık şebekesinin (Contraband) atardamarıdır. Eski kuşak babaların gözetimi ve orta kuşak büyüklerinin yönetimi ile kaçak sigara sevkiyatları konusunda Sicilya’nın en büyükleridir. Mali polis ve sahil güvenliğin şebekeyi sürekli olarak takip altında tutması bile ekibin işlerinde ki başarısını engelleyemez. Kanun ve adaletin engel olamadığı bu yapılanma Napoli’nin sosyal yaşamı içerisinde ki para aklama yöntemlerini de keşfetmekte gecikmez. At yarışlarından gece kulübü işletmeciliğine pek çok yasal iş, şebekenin akladığı para ile sürmektedir.