S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Guguk Kuşu - One Flew Over The Cuckoo's Nest - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eyalet Akıl Hastanesi’nde kısa bir tatil kulağa pek de kötü gelmiyor, öyle değil mi? Randle P. McMurphy (Jack Nicholson), damarlarında kan yerine elektrik dolaşan, ağzı çok iyi laf yapan özgür ruhlu bir mahkumdur. McMurphy, deli numarası yaparak kendisini ‘kaçıklar’ olarak nitelediği adamların yanına aldırır. Ve hemen ardından, onun bulaşıcı düzensizlik sevdası yeni geldiği yerdeki uyuşturucu rutinle karşı karşıya gelir. McMurphy Dünya Kupası maçları oynanırken, yeni arkadaşlarının yatıştırıcı ilaçlara boğulmuş bir şekilde ortalıkta bornozlarla dolaşmasına dayanamaz. Bu, savaş demektir! Bir tarafta McMurphy vardır. Diğer tarafta ise, sinema tarihinin en soğuk ve canavar ruhlu karakterlerinden Hemşire Ratched (Louise Fletcher) vardır. Ortada ise, koğuştaki herkesin kaderi. Ken Kesey’in en çok satanlar listesindeki romanından uyarlanan Guguk Kuşu, 1975'te beş ana Akademi Ödülü’nü kazandı.



Geceyarısı Kovboyu - Midnight Cowboy - 1969 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İngiliz yönetmen John Schlesinger imzalı Geceyarısı Kovboyu, karamsar ve ağır konusuyla ultra-gerçekçi bir yetişkin filmi. Evsiz, her türlü pisliğe bulaşmış iki serseri anti-kahramanın tuhaf dostluğu ve trajik hikayesini masalsı bir dille anlatan film, Steinbeck'in Fareler ve İnsanlar romanını hatırlatıyor. Film, Amerikan toplumunun insanı tüketen sınıf yapısı hakkında bir ahlak dersi niteliğinde. Gösterime girdiğinde bazı izleyiciler filmin bir kovboy filmi olduğunu sanmışlardı. Oysa ki filmin iki ana karakterinden biri olan, püsküllü kovboy ceketini üstünden çıkarmayan, saf Teksaslı bulaşıkçı, çok para kazanan bir jigolo olmak umuduyla acımasız şehir New York’a geliyordu ve Geceyarısı Kovboyu, “erkek fahişe” anlamında kullanılıyordu. Geceyarısı Kovboyu, Akademi’nin En İyi Film Ödülü’ne layık gördüğü ilk ve tek yetişkin filmi. Seks ve uyuşturucu içeren cüretkar sahneleri nedeniyle ilk gösterimi, yetişkin film sınıflandırması (X rating) ile yapılan film, 1970 yılının sonunda tekrar gösterime girdiğinde genel izleyici kategorisine alındı. En İyi Erkek Oyuncu (Dustin Hoffman ve Jon Voight), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (çok küçük rolüyle Sylvia Miles) ve En İyi Kurgu (Hugh A. Robertson) da dahil yedi dalda Oscar’a aday gösterilen Geceyarısı Kovboyu, En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Uyarlama Senaryo (Waldo Salt: James Leo Herlihy'nin 1965 yılında yayımlanan romanından) ödüllerini kazandı. Film, seks ve uyuşturucu sahneleri, anti-totaliter tavrı ve özgürlük arayışı ile, 70’li yılların “Yeni Hollywood” akımının en tipik örneği kabul ediliyor.



Beyaz Savaşçı - Iron And Silk - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mark Salzman always was interested in Kung-Fu and the Chinese culture, claims to have seen every Kung-Fu movie. 1982, with a degree in Chinese literature, he visits a province university in China for two years to teach Chinese teachers the English language. He learns the refinements of correct behavior among Chinese people, makes friends with his pupils, falls in love with the young doctor Ming, learns Wushu (similar Kung-Fu) from the famous teacher Pan... but also learns about political repression, especially when he's forbidden contact with some of his friends.

Google Çeviri - Mark Salzman her zaman Kung-Fu ve Çin kültürüyle ilgileniyordu, her Kung-Fu filmini izlediğini iddia ediyor. 1982'de Çin edebiyatı diplomasına sahip, iki yıl boyunca Çinli öğretmenlere İngilizce dilini öğretmek için Çin'de bir eyalet üniversitesini ziyaret etti. Çin halkı arasında doğru davranışların inceliklerini öğrenir, öğrencileriyle arkadaş olur, genç doktor Ming'e aşık olur, Wushu'yu (benzer Kung-Fu) ünlü öğretmen Pan'dan öğrenir ... aynı zamanda özellikle siyasi baskı hakkında da öğrenir. bazı arkadaşlarıyla temas kurması yasak olduğunda.