S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

R.O.T.O.R. - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polis Teşkilatının ROTOR robot yargıç programı planlaması bundan yıllar sonrası için yapılan henüz bir prototip çalışma iken işler beklenmedik şekilde gelişince ROTOR programı aktif olur. Artık o robot, yargıç ve polisdir. Suçuu tespit ettiği anda cezasını o an kesecektir.



Parazit - Body Snatchers - 1993 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Marti isimli genç kız, babası, üvey annesi ve kardeşiyle birlikte bir askeri üsse seyahat eder. Babasının görevi burada rapor edilen ekolojik bazı tehlikeleri araştırıp çözmektir. Kısa sürede üstekilerle sosyalleşen Marti, insanların davranışlarını etkileyen garip bir şeyler döndüğünü fark eder. Flört ettiği genç bir subay ve üs komutanının isyankar kızıyla güçbirliği yapan genç kızın, uzaylı bitkilerin dünyayı ele geçirmek için insanları 'dönüştürdüğünü' anlaması uzun sürmeyecektir.



Gizemli Yabancı - Hearts In Atlantis - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Garfield, uzun zamandır uzak kaldığı kasabasına geri dönmek durumunda kalmıştır. Çocukluğunda beraber vakit geçirdiği, en yakın arkadaşlarından biri ölmüştür. Garfield’ın tek hatırladığı 11 yaşındayken burada olduğudur. Kendi yaşıtı olan Carol’a o dönemde çok güçlü bir şekilde aşıktır. Hayatlarına tam o sırada dahil olan Ted isimli çok tuhaf bir yabancı ise, Robert’ın tüm çocukluğunu yeniden düşünmesine yol açacaktır.



Santa Fe Yolu - Santa Fe Trail - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Bu film, Jeb Stuart’ın (Errol Flynn) hikayesidir. West Point Askeri Akademisi’nde küçük bir garnizon vardır. Öğrenciler mezun olur. Komutanları Robert E. Lee (Moroni Olsen), çok başarılıdır ve kendini ülkesine adamıştır. Amacı yeni dünyada yeni kazanılan ülkesini savunmaktır. Öğrencilerden kölelik karşıtı John Brown (Raymond Massey) bir komplo ile okuldan atılır. Jeb Stuart (Errol Flynn) ile George Custer (Ronald Reagan) teğmen olarak mezun olurlar. Tehlikeli bir görev için Kansas eyaletindeki Fort Leavenworth’a görevlendirilirler. Yolda Kansas – San Fe demiryolu inşaatının sorumlusu Cyrus Holliday (Henry O’Neill) ile karşılaşırlar. Cyrus Holliday’in kızı Kit Carson Holliday’den (Olivia de Havilland) hoşlanırlar ve onunla yakınlık kurmak ister. Bu arada çetelerin sivillere yönelik saldırıları artmıştır. Teğmenler çete liderinin peşine düşerler.



Kolsuz Kahramanın Zaferi - Zatoichi And The One Armed Swordsman - 1971 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Two of Japan and China's greatest heroic swordsman find themselves caught in a plot to protect a young child. But will national distrust and simple misunderstanding keep the two kindred spirits apart?

Google Çeviri - Japonya ve Çin'in en büyük kahramanca kılıç İki kendilerini genç bir çocuğu korumak için bir komplo yakalanmış bulmak. Ama ulusal güvensizlik ve basit bir yanlış anlama dışında iki akraba ruhları tutacak?