S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeyh - The Sheik - 1921 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A charming Arabian sheik becomes infatuated with an adventurous, modern-thinking Englishwoman and abducts her to his home in the Saharan desert.

Google Çeviri - Büyüleyici bir Arap şeyh, maceracı, modern düşünen bir İngiliz kadına aşık oluyor ve onu Sahra Çölü'ndeki evine kaçırıyor.



Minos'un Boğası - Boğa Tanrısı - Minotaur - 2006 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsaneye göre Minotaur Boğa Tanrısıdır. Ona kurban edilmek için getirilen 8 kişiden birinin Minotaur’a meydan okuyup ona karşı direnmesiyle gerilim tırmanır.



Korkusuz Sırtlan 2 - Fearless Hyena - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ailesi katledilen Jackie, intikam almak için yemin eder ve katillere karşı büyük bir savaş başlatır.



Korkusuz Sırtlan 1 - The Fearless Hyena - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jackie Chan dedesiyle yaşamaktadır ve dedesi kung fu tekniğiyle dövüşmesine izin vermemektedir. Dedesinden gizli kung fu dersi verir ve eski düşmanlarının onları bulmasına neden olur.



Kirli Sokaklar - Across 110Th Street - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York´lu polis şefi Mattelli ile yeni ortağı Pope, mafyaya ait 300 bin doları çalan üç acemi suçlunun peşine düşer ve kendilerini çete savaşlarının içinde bulurlar. Bu arada mafya da parasını geri alabilmek için harekete geçmiştir.



Kirli Sokaklar - Across 110Th Street - 1972 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York´lu polis şefi Mattelli ile yeni ortağı Pope, mafyaya ait 300 bin doları çalan üç acemi suçlunun peşine düşer ve kendilerini çete savaşlarının içinde bulurlar. Bu arada mafya da parasını geri alabilmek için harekete geçmiştir.



Düşman Bölge - Enemy Territory - 1987 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bronx'taki yoksul siyah insanların yaşadığı bloklarda terör estiren siyah vampirlere karşı olan savaş konu ediliyor.



Demir Adam - Iron Man - 2010 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Tony, yanında Pepper Potts ve James Rhodes ile birlikte yeni ittifaklar kurar ve büyük güçlerle yüzleşir.



Demir Adam - Iron Man Three - 2013 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tony Stark, milyarder bir iş adamı, kahraman ve bir mucittir. Bu sefer daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Stark zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak için sadece zeka ve cesarete değil, içgüdülerine de ihtiyacı var.



Başbakan - De Premier - 2016 - BDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Belçika başkabakanı bir toplantıya katılmak için yola çıkar ancak yolda suikasta uğrar ve kaçırılır. Kendine geldiğinde ise hiç bilmediği bir yerdedir. Aİlesi, kaçıranların elindedir. Kendini ve ailesini kurtarmanın tek yolu ise saat 3'te karşısına çıkan kişiyi sorgusuz sualsiz öldürmektir. Ancak karşısına çıkacak kişi Amerikan başkanıdır.