S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gizli Güçler - Pulse - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Elektrik tellerinde dolaşan paranormal bir varlık, bir mahalleye dadanır ve son hedefi, David'in evidir.



Çılgınların Günü - Slaughter High - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tarihi epey eskilere dayanan Doddsville lisesindeyiz. Saflığı ve inekliği her halinden belli olan Marty belki de hayatı boyunca elde edemeyeceği bir fırsatla yüz yüzedir. Alımı ve güzelliğiyle göz kamaştıran Carol’ın tekliflerini reddedecek erkek yok gibidir. Ve tabi ki Marty’de onun kızların soyunma odasında beraber duş yapma teklifine balıklama atlar. 2 Genç soyunma odasına giderken kameranın odaklandığı takvimden, bir el 31 Mart’ı koparır. Evet bugün hem Marty’nin doğum günü hem de o haince eşek şakalarının yapıldığı 1 Nisan’dır. Zavallı Marty’de bu eşek şakalarından birinin tam ortasındadır. Carol dışında 9 arkadaşı daha kamera ve bir dolu teçhizatla odaya girer ve Marty anadan doğma bir halde, şımarık, züppe ve insafsız bu 10 arkadaşın her türlü eziyetine maruz kalır. Araya giren koç sayesinde şaka nihayet bulur. Ancak doyumsuz gençlerin bununla yetinmeye pek niyeti yoktur. Bu seferde laboratuvarda tek başına deney yapan Marty’nin bir anlık yokluğundan istifade içeri girip beher bardağına farklı bir kimyasal atarlar. Çıkan yangın Marty’nin yüzünün nitrik asitle haşlanmasına sebep olurken 10 arkadaş korku dolu gözlerle alevlerin arasında kalan bu çocuğa son kez bakmaktadır. Bu korkunç hadiseden sonra Doddsville lisesi bir daha açılmamak üzere kapanır. Ve 5 yıl sonra 10 arkadaş kimden geldiği meçhul davetiyeleriyle eski okullarının bahçesinde bir kere daha buluşur!



Korkusuz Kahraman - Jubal - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Belli bir yerde uzun süre kalamayan Jubal Troop, tesadüf eseri tanıştığı çiftlik sahibi Horgan’ın yanında çalışmaya başlar. Ancak Shep’in karısının Jubal’e gösterdiği yakın ilgi ve çiftlikte çalışan Pinky’nin duyduğu yoğun nefret yüzünden kısa sürede sorunlar çıkar.



Ölümcül Vuruş - Shoot The Hero - 2010 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evlenmek üzere olan iki çift kendilerine yüzük almaya giderler. Yüzükleri almaya gittikleri yerde mücevher soygunu olur ve işler karışır.



Bailey'in Maceraları Kayıp Köpek - Adventures Of Bailey The Lost Puppy - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On a road trip, the adorable Bailey is left behind and must face a journey to find his family.

Google Çeviri - Bir yolculuğa, sevimli Bailey geride kalır ve ailesini bulmak için bir yolculukla yüzleşmek zorundadır.



Aya Seyahat - Le Voyage Dans La Lune - 1902 - BRRip 720p - Sessiz Film





Film Özeti

Prof. Barbenfouillis başkanlığında bir grup astronom Ay'a gitmek üzere planlar yaparlar. Sonuçta dev bir toptan gönderilen mermi şeklindeki uzay gemileri ile hedeflerine ulaşırlar. Ancak burada Aylılar tarafından kaçırılıp Ay kralının sarayına götürülürler...

George Méliès'in çoğu Jules Verne'e dayanarak yaptığı yüzlerce kısa filmden bu en ünlüsü, -açıkça H.G.Wells'in First Men in the Moon'undan da esinlenerek- sinema tarihinin ilk bilim kurgu filmi olarak haklı bir üne sahiptir. Méliès'in filmleri janra ait klişelerin tümüne sahiptir neredeyse; çılgın bilim adamları, dehşet verici icatlar, roketler vs vs...

Roketin Ay'a varışını simgeleyen sempatik sekans, kuşkusuz sinemanın en bilinen sahnelerinden birine vesile olmuştur.



Yüzde Yüz Canlı - Rus Ruleti - Live - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Katy (Eva Mendes) bir TV programcısıdır. Yeni bir reality şov hazırlığında olan Katy’nin projesi para uğruna her şeyi yapmaya razı olan yapımcıları bile zora sokacaktır. Çünkü Katy, 5 milyon dolar için insanların canlı yayında dolu silahlarla Rus Ruleti oynamasını isteyecektir.



Şeker Kız Candy - I Want Candy - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki üniversite öğrencisi, film çekmeye soyunur ve şans eseri kendilerini finanse edecek bir yapımcı bulurlar. Ancak yapımcının bir şartı vardır: Filmin başrolünde, ünlü porno yıldızı Candy Fiveways'in yer alması. İkili, ne yapıp edip Candy'e ulaşır ve onu ikna ederler. Ancak bu sefer de, ailelerinden ve okul yönetiminden gizli olarak filmin çekimlerini tamamlamak gibi bir dertleri vardır. Ayrıca finansörleri olan yapımcı, sandıkları kadar iyi niyetli değildir.



Robinson Ailesi - Meet The Robinsons - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lewis, aile bulma özlemi içinde olan yetim bir çocuktur. Wilbur Robinson’la karşılaştığında Lewis’nin yaşamı değişir. Robinson onu herşeyin mümkün olduğu geleceğin dünyasına götürür.



Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rosie, hayatını Los Angeles şehrinde sürdürmekte olan, 40'lı yaşlarında dul bir annedir. Hayatı hiçbir zaman hayalini kurduğu gibi ilerleyememiştir. Bir süredir televizyon için yapılan bir programın yapımcılığını sürdürmektedir. Ancak bu program da sürdürülemeyecek gibidir. Üstüne üstlük evinde de sorunlar baş göstermiştir. Artık gençliğini yaşamak isteyen kızı, oldukça kötü alışkanlıkları olan bir gençle beraber olmaktadır. Rosie, tüm bunların üstesinden gelebilecek midir?