S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ringonun Dönüşü - Il Ritorno Di Ringo - The Return Of Ringo - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A returning Union Officer discovers that his home has been overrun by Mexican bandits, and infiltrates the gang to restore order and determine if his wife has been faithful to him.

Google Çeviri - Geri dönen bir Birlik Görevlisi, evinin Meksikalı haydutlar tarafından istila edildiğini keşfetti ve düzeni geri getirmek ve karısının kendisine sadık olup olmadığına karar vermek için çeteye sızdı.



Temizlikçi - Cleaner - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir polis olan Jackson'ın işi cinayet alanlarını temizlemektir. Ancak bir gün, işini bitirdikten sonra o cinayetin polise hiç bildirilmemiş olduğunu farkeder. Oysa, farkında olmadan tüm delilleri yok etmiştir.



Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie - 2007 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Homer her zamanki sakarlıklarıyla bu sefer tüm dünyanın başını belaya sokar. Dünyayı kurtarmak gibi bir görev üstlenen Homer, bir yandan da ailesinin çevresinde gelişen olayları halletmek zorundadır. 



Kazanma Hırsı - Varsity Blues - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan futboluyla yatıp kalkan küçük bir kasabanın futbol ilahı sakatlanınca, devreye azim ve kararlılık girecektir.



Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı - South Of Heaven West Of Hell - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1900 Yıllarında ıssız Tuscon bölgesi perişan bir haldedir ve Valentina Casey, bu bölgede son derece zor şartlarda adaleti korumakla görevli bir şeriftir. Görevine sadık ve çok iyi bir kanun adamı olan Casey, Noel arifesinde ailesinin kanun kaçağı bireyleri tarafından son derece rahatsız edici bir ziyarete maruz kalır. Geçmişindeki günahlarla yüzleşmek zorunda kalan Casey, ortağı Christmas ile son derece zorlu bir yolculuğa çıkmak zorundadır. Çölü geçerek Henry Klan adlı acımasız çete reisinin baskın yaptığı küçük kasabaya gidecektir. Casey o kasabaya gitmek zorundadır çünkü sevgilisi Adelyne orada yaşamaktadır ve Henry o kasabayı Adelyne için basmıştır. Sevgilisini o korkunç adamın elinden kurtarmak zorundadır ve bunun için her şeyi yapmayı aklına koymuştur.