S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Konuş Onunla - Hable Con Ella - Talk To Her - 2002 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir süre önce bir sinemada şans eseri tanışan iki adam olan Benigno ve Marco, kaderin bir oyunu sonucu kısa süre sonra bir klinikte tekrar karşılaşırlar. Benigno'nun sağlık görevlisi olarak çalıştığı bu klinikte, aşık olduğu sevgilisi Lydia komada bulunmakdadır. Marco ise bir boğa tarafından ağır şekilde yaralanan ve yine komaya giren matador sevgilisi Alicia'ya destek olmak için oradadır. Birçok açıdan aynı kaderi paylaşan iki adam arasında zamanla güçlü bir dostluk kurulur. Benigno, Marco'ya komadaki sevgilisiyle konuşmasını söyler. Durum umutsuz görünse de mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.



Colditz - 2005 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2. Dünya Savaşı'nda Almanlar'ın kaçılması imkansız kampı Colditz'de, bir grup İngiliz askeri esir tutulmuştur. Ama İngiltere'de herkes onların öldüğünü düşünmektedir. Kendi psikolojilerini ve ruhlarını ölümden uzak tutmaya çalışan askerler bir de ülkelerinde artık beklenmediklerini duyunca kaçmaya karar verirler. Ama bunun kolay olmayacağını anlayınca vazgeçerler. Bir kişi hariç. Çünkü o, sevgilisinin, kendisinin öldüğünü düşündüğü için başka bir askerle birlikte olduğunu öğrenir. Ve kaçışı, hayatta olduğu dışında daha pek çok saklı gerçeği gözler önüne serecektir.



CIA 2 Hedef Alexa - CIA 2 Target Alexa - 1993 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA'nın ağır toplarından (Lorenzo Lamas) örgütün gizli üslerinden birinde bulunduğu bir sırada, önemli bir proje olan "İtici Güç" cihazının, düşman tarafından yapılan bir baskınla çalınması sonucu zor durumda kalır. Yakın görev arkadaşı ölmüş, tesis baskın sonucu zarar görmüş ve "İtici Güç" çalınmıştır. Bu baskını gerçekleştirenin ezeli düşmanlarından "Stryker" olduğunu söyleyen, soyguncuların peşine düşmüş ancak canını zorkurtarmıştır. Güvenlik subayı bu durumdan kendisini sorumlu tutmakta ve eski partneri Alexa ile birlikte çalışmasını istemektedir. Alexa'yı bulmak için yola koyulur, ancak genç kadını türlü belaların içinde bulacaktır. İkilinin bir araya gelmesiyle görev başlayacaktır.



Süper Kız - Supergirl - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Superman'in de dünyası olan Kripton gezegeni bir patlamayla yok olumuştur. Bu gezegenden kopan bir parça üzerindeki Argo şehri tüm sakinleriyle beraber başka bir boyuta sürüklenmiştir. Kaybettikleri gezegenlerinden ötürü bir melankoli içinde yaşayan Kriptonlulardan biri de Kal-El'in güzel kuzeni Kara'dır. Kara Kripton'u, eksantrik ve düzen karşıtı bir sanatçı Zor-El'in anlattıklarıyla tanır. Zor-El yüzünden Argo'yu ayakta tutan toplarından biri kaybolduğunda olaydan kendisini sorumlu hisseden Kara, istemediği olayların sonucu kendi boyutunun dışına sürüklenerek Dünya'ya gelir. Burada Superman'e de güçlerini sağlayan Güneş'in etkisiyle insanüstü güçler elde eder. Kara artık Linda Lee kimliğinin altında gizlenen Supergirl olarak Superman'in geçici yokluğundan ötürü boşta kalan yardıma koşma işlerine bakar. Bir yandan dünyayı kaosa sürüklemek isteyen Selena'yı durdurmak bir yandan da kayıp güç topunu bulup kendi boyutuna geri dönme planları yapmak mecburiyetindedir.



Çetenin Adamları - Made Men - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bill Manucci (James Belushi), Chicago mafyasının liderlerinden Skipper'ı dolandırıp 12 milyon dolarla kaçmıştır. Şimdi tanık koruma programı altında karısıyla birlikte Güney Carolina'da taşrada yaşamaktadır. Ancak Skipper peşindedir. Adamları Felix ve Miles'ı parayı geri almak ve Bill'i cezalandırmak için gönderir çünkü 12 milyon dolar öldürmek için yeterli bir sebeptir. Bill, kaçtığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacak ve yeni kimliği Skipper'ın kendisini bulmasını engellemeyecektir.