S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Goliath Awaits - 1981 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sırasında Alman denizaltısı tarafından batırılan Goliath Transatlantiği 80'li yıllarda bir grup dalgıç tarafından keşfedilir. Dalgıçlar transatlantiğin içine girdiğinde enteresan bir süprizle karşılaşır.



Altın Ninja - Golden Ninja Warrior - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two ninjas, Michael and Sherri are on two seperate missions but always team up to find the same Ninja attacking them. Sheeri is out to find her father's murderer and Michael must protect the Golden Ninja Warrior statue for a ceremony in China.

Google Çeviri - İki ninja, Michael ve Sherri iki ayrı görevde ama her zaman aynı Ninja'nın onlara saldırdığını bulmak için bir araya geliyorlar. Sheeri, babasının katilini bulmak için dışarı çıktı ve Michael, Çin'de bir tören için Altın Ninja Savaşçı heykelini korumalıdır.



Kadın Affetmez - The Beguiled - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, 1865 yılında Louisiana'da, Amerikan İç Savaşı'nın son günlerinde geçer. John McBurney adında ağır yaralı bir Kuzeyli askerin öyküsü anlatılır. Bencil ve kendini beğenmiş asker biraz iyileştikten sonra cezbettiği kadınlarla ilişkiye girer hatta onları birbirlerine düşürür. Ancak işler tersine dönecektir.