S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sonsuz Ölüm - Butch Cassidy And Sundance Kid - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Butch Cassidy (Paul Newman) ve Sundance Kid (Robert Redford), Hole-in-the-Wall adlı çetenin liderleridir. Butch, akıllı olan, planları yapan, düşünen; Sundance de gözü kara ve atak olandır. Batı, artık medeniyetle tanışmaya başlamıştır ki, Butch ve Sundance bir treni soyarlar. Peşlerine özel bir ekip düşer ve onlar nereye giderse gitsin, takip etmekten vazgeçmezler. Şansları yaver gidip biraz zaman kazandıklarında Butch'ın aklına yeni bir fikir gelir: Bolivya'ya gitmek.



Borsalino Ve Çetesi - Borsalino And Co - 1974 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1930 Yıllarının ortasında Marsilya... Arkadaşı François Capella’nın cenaze töreninde, bölgeyi kontrolü altında tutan gangster Roch Siffredi (Alain Delon) intikamını alacağına yemin eder. Arkadaşının katledilmesinin ardında, faşist İtalyan çete reisi Giovanni Volpone’nin (Riccardo Cucciolla) bulunduğunu öğrendiğinde, önce kardeşini bulup öldürür. Borsalino Çetesi polis şefi Fanti’nin (Daniel Ivernel) Siffredi’yi uyardığı gibi, Almanlarla da işbirliği yapan ve Marsilya’da kendi düzenini kurmayı amaçlayan Volpone de kardeşinin intikamını almaya ve Siffredi’nin suç imparatorluğunu çökertmeye kararlıdır.



Tombul Albert - Fat Albert - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan televizyonlarında 1972 ile 1985 arasında yayınlanmış bir çizgi filmden, ünlü komedyen Bill Cosby tarafından senaryolaştırılan film, Albert isimli şişman bir çocukla arkadaşlarının yaşadıkları televizyon dünyasından gerçek dünyaya düşmelerini ve sonrasında başlarından geçeni konu alıyor.