S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yıldönümü Kutlaması - The Anniversary Party - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü çift Joe ve Sally Therrian altı yıllık evliliğin ardından zorlu bir süreçten geçmektedirler. Joe’nun kitabı çok satanlar listesinde gün geçtikçe üst sıralara tırmanırken, Sally’nin sinema kariyeri gün geçtikçe düşen bir grafik sergilemektedir. Joe’ya son kitabının film uyarlamasında oyuncu seçimi ve yönetmenlik görevi verilir. Ancak Joe, başrolü karısı yerine ezeli rakibi Skye Davidson’a verir. Daha da kötüsü Skye’ı evlilik yıldönümlerine davet eder. 



Yetişkinler - My Best Friend's Wife - Grownups - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two friends are about to learn that they are "Grownups."

Google Çeviri - İki arkadaş, "yetişkinler" olduklarını öğrenmek üzereler.



Simon Jackson'ın Hikayesi - Spirit Bear The Simon Jackson Story - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Simon Jackson fights to save the endagered Spirit Bear from extinction by going up against the foresting industry.

Google Çeviri - Simon Jackson, nesli tükenmekte olan Spirit Bear'ı ormancılık endüstrisine karşı çıkarak neslinin tükenmesinden kurtarmak için savaşıyor.



Piccadilly Jim - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1930 Yıllarında geçen Piccadilly Jim filmi, Atlantik’in iki yakasında da skandallarla dolu kötü bir şöhrete sahip olan Amerikalı bir adamın, rüyalarının kadınını geri kazanıp, onun gönlünü alma çabalarını eğlenceli bir üslupla anlatıyor.



Göldeki Kız - The Girl By The Lake - 2007 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kuzey İtalya'nın küçük ve sakin bir kasabasında genç bir kadının cesedi bulunur. Gizemi çözmek için şehirden bir dedektif çağrılır.



Giallo - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikalı model Celine (Elsa Pataky) moda haftası için bulunduğu New York’ta defile öncesinde kaçırılır. Celine’i kaçıranlar genç kadına hem fizyolojik hem de psikolojik açıdan aşağılayıcı, acı dolu, acımasız bir işkence uygularlar. Kız kardeşi Linda (Emmanuelle Seigner), dedektif Enzo Lavia (Adrien Brody) ile birlikte umutsuzca Celine’i aramaktadır. Tek umutları diğer mankenlerin korkunç sonları Celine’in başına gelmeden onu bulmaktır.



Alis Harikalar Diyarında - Alice In Wonderland - 2010 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.

Harikalar Diyarı'nda Alice'i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton'ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Anna Hathaway de mevcut.



Alis Harikalar Diyarında - Alice Through The Looking Glass - 2016 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) babasının peşinden 3 sene denizlerde seyahat ettikten sonra Londra'ya dönmek üzere yola koyulur. Hayatının geri kalanında ne yapacağı konusunda bir fikri bulunmamaktadır. Bu esnada bulduğu bir sihirli ayna marifeyitle tekrar Harikalar Diyarı'na döner. Alice eski arkadaşlarıyla yeniden buluşur, fakat Çılgın Şapkacı'da (Johnny Depp) bir tuhaflık bulunmaktadır. Her zamankinden daha asabi bir haldedir. Arkadaşını yeniden eski haline getirebilmek için geçmişe giden Alice, zamana karşı büyük bir mücadele verecektir.



Mumbai Express - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bütün hayatını Mumbai kentinin kenar mahalleleri olan Dharavi’lerde geçiren Digamber, artık hayatını değiştirmek için bir şeyler yapması gerektiğini düşünmektedir. Kendisiyle aynı mahallelerde yaşayan arkadaşlarıyla birlikte bir plan yaparlar. Ünlü ve zengin bir işadamı olan Kishore Mehta’nın tek oğlunu kaçıracaklardır. Planlarını hayata geçirmek için harekete geçerler, ama fazla ilerleyemezler, çünkü aralarından biri alkolden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştır. Artık yapmaya çalıştıkları olayı gerçekleştirmek üzere sadece Digamber ve arkadaşı Avinash kalmışlardır. İşler bununla kalmayıp daha da kötüye gider, zira yanlış çocuğu kaçırdıkları anlaşılmıştır. Ve bu çocuk maalesef bir polis memurunun gayrimeşru oğludur. Bundan sonrası için Digamber ve Avinash’ın yapacakları tek şey, kendi yarattıkları bu kargaşadan canlı ve tek parça olarak çıkmaya çalışmaktır.

Harry'e Aşık Olmak - Wild About Harry - American Primitive - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cape Cod, 1973. "American Primitive" tells the story of teenager Madeline, who wants nothing more than to fit in after moving to a new town. That turns out to be more difficult than she thinks when she discovers her father's got a boyfriend.

Google Çeviri - Cape Cod, 1973. "American Primitive", yeni bir şehre taşındıktan sonra uyum sağlamaktan başka bir şey istemeyen genç Madeline hikayesini anlatıyor. Babasının bir erkek arkadaşı olduğunu keşfettiğinde düşündüğünden daha zor olduğu ortaya çıktı.