S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

If I Didn't Care - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hitchcockian film noir/thriller set in the exclusive resort community of The Hamptons. Trophy husband Davis Meyers meets local investigator Linus. Davis Meyers' ill-fated attempt to produce an heir leads to infidelity, murder and tragic consequences. Classic film noir in the style of the '40s and '50s

Google Çeviri - Hitchcockian film noir / gerilim filmi The Hamptons'un özel tatil köyünde toplandı. Kupa kocası Davis Meyers, yerel dedektif Linus ile görüşüyor. Davis Meyers'in varis üretme konusundaki kötü niyetli girişimi sadakatsizlik, cinayet ve trajik sonuçlara yol açmaktadır. '40'lı ve 50'lerin tarzında klasik kara film.



Kuşların İntikamı - El Ataque De Los Pájaros - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vanessa, a television reporter covering a story of a farmer attacked by his chickens, discovers that this is not an isolated incident.

Google Çeviri - Tavukları tarafından saldırıya uğrayan bir çiftçinin hikayesini kapsayan bir televizyon muhabiri olan Vanessa, bunun izole edilmiş bir olay olmadığını keşfeder.



Röntgenci - Crawlspace - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doktor Gunther, dilini kesip kafese kapattığı bir kadınla birlikte yaşamaktadır. Genç ve güzel kızlara kiraya verdiği bir de dairesi vardır. En büyük zevki binanın havalandırma boşluğunda dolaşıp havalandırma deliklerinden apartman sakinlerini gözetlemek olan Doktor Gunther, sonunda genç ve güzel bir kiracı kız bulur. Ancak genç kız, Doktor Gunther'in tuhaf zevklerinden ve apartmanda dönen garip olaylardan habersizdir.



Röntgenci - Crawlspace - 1986 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Doktor Gunther, dilini kesip kafese kapattığı bir kadınla birlikte yaşamaktadır. Genç ve güzel kızlara kiraya verdiği bir de dairesi vardır. En büyük zevki binanın havalandırma boşluğunda dolaşıp havalandırma deliklerinden apartman sakinlerini gözetlemek olan Doktor Gunther, sonunda genç ve güzel bir kiracı kız bulur. Ancak genç kız, Doktor Gunther'in tuhaf zevklerinden ve apartmanda dönen garip olaylardan habersizdir.



Benim Adım Li - Lo Sono Li - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çinli bir göçmen olan Shun Ki Roma'da bir fabrikada çalışırken işinden ayrılır ve Venedik'teki balıkçıların mekanı ve sürekli uğrak yeri olan bir tavernada çalışmaya başlar. Onun en büyük istediği ise çalışıp Çin'de bırakmak zorunda olduğu oğlunu yanına alabilmektir. Bu esnada Şair olan Bepi ile tanışır ve aralarında duygusal bir yakınlaşma başlar ve zamanla bu yakınlaşma güzel bir aşka dönüşür ama çevredekiler tarafından hoş karşılanmazlar. Shun Ki hem aşkı adına engelleri aşmak hemde oğlunu yanına alabilmek için büyük bir savaş verecektir.



Beyaz Fil - Elefante Blanco - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pablo Trapero'nun yönettiği film Buenos Aires'in kenar mahallelerinden Villa Virgin'de geçiyor. Uzun süredir arkadaş olan Julian ve Nicolas rahiptir ve zamanlarını yorulmaksızın yaşadıkları yerdeki insanlara yardımcı olarak geçirirler. Nicolas, Luciana isimli son derece çekici, sempatik ve ateist bir genç kızla tanışır. Nicolas genç kıza kendini iyiden iyiye kaptırırken inancının da sarsılmasına tanık olur.



Taklitler - In Their Skin - 2012 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kızlarının trajik ölümünden sonra Mark (Joshua Close) ve Mary (Selma Blair) çifti, şehir yaşamından uzaklaşmaya karar verir. Oğullarıyla birlikte orman içindeki kulübelerine yerleşir. Ancak sükunet içinde yaşama arzuları, komşu ailenin evlerini istilası ile kabusa dönüşür. Arkadaş canlısı görünen komşularıyla geçirdikleri o akşam, bir adamın mükemmeliyet takıntısı yüzünden hayatta kalma mücadelesine sahne olacaktır.



Melek Ve Haydut - Angel And The Bad.Man - 2009 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Quirt Evens ismiyle nam salmış bir hayduttur. Bir gün güzel hemşire Penolope onu sağlına geri döndürür ve Quirt birden kendisini geçmiş yaşamıyla, Penolope arasında seçim yapmak arasında kalmış durumda bulur.



Kızıl Güneş - Red Sun - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sinema tarihinin büyük yıldızlarını kadrosunda bir araya getiren filmde, Japon büyükelçisi Vahşi Batı'da trenle yolculuk etmektedir. Fakat gangsterler treni durdurur ve nakliye edilmekte olan altınları çalar. Fakat çalınan mallar arasında büyükelçinin Amerikan Başkanı'na hediye etmek üzere taşıdığı değerli bir Japon kılıcı daha vardır. Elçinin koruması olan Kuroda Jubie, kılıcı her ne pahasına bulmak üzere, gangsterlerin peşinden gider. 



Batının Dört Devi - Ciakmull-L`uomo Della Vendetta - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kasabadaki bir soygunun neden olduğu karmaşada hapishane yangın çıkar ve 4 arkadaş bu durumdan yararlanarak özgürlüğüne kavuşurlar... Artık vahşi batıda özgürdürler, fakat ödül avcıları ve onları yeniden içeri tıkmak isteyenler her yerde kol gezmektedir. Tüm bunlara içlerinden geçmişini hiç hatırlamayan arkadaşlarının gerçekte "Ciakmull" isimli gizemli birisi olduğunun ortaya çıkması da eklenince işler daha da karışır... Ciakmull gerçekte kimdir? Hepsi artık bunu merak etmektedir.