S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gümüş Kurşun - Silver Bullet - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tarker Mill;insanların aynı evde doğup aynı evde öldüğü,barış ve huzur dolu bir kasabadır. Yöre halkı iyi bir komşuluk içerisinde günlük işlerini yapmakta ve kilise için çalışmaktadırlar. Kasaba da hemen hergün aynı geçmektedir. Ancak bir gece aniden vahşi cinayetler işlenmeye başlar. Kasaba halkı bu cinayetleri sapık bir katilin işlediğini düşünmektedir. Ancak Marty adındaki bir genç bir insan değil kurt adam olduğunu inanmaktadır. Marty ve kızkardeşi Jane, kasaba halkından kimin dolunayda kurt adama dönüştüğünü araştırmaya başlar. Gerilim ve korku romanlarının Dünyaca ünlü, usta yazarı Stephen King'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Yazarın bu romanı ülkemizde ise Kurt Adamın Döngüsü adıyla yayımlanmış resimli, ince bir kitap.



Geleceğin Cehennemi - Future Kick - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On Earth in the future, Don "The Dragon" Wilson takes on a sinister corporation that trades in black market human body parts. He single handedly manages to restore law and order in a motion picture tour de force guaranteed to thrill science fiction and martial arts fans alike.

Google Çaviri - Gelecekte Dünya'da, Don "Ejderha" Wilson karaborsa insan vücudu parçaları esnaf uğursuz bir şirket alır. Bilim kurgu ve dövüş sanatları hayranlarını heyecanlandırmayı garanti eden bir sinema filmi turunda yasayı ve düzeni geri yüklemeyi tek başına başardı.



Adalet Yemini - Sworn To Justice - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir uzman psikolog, kız kardeşini ve yeğenini öldürenleri bulmak için suç savaşçısı olur. Psikolog, polis dedektifleri cinayeti araştırırken, kendisini suçlu kişiye yaklaştıracağına inandığı bir avukata aşık olur.