S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Islık Çalmak İstersem Çalarım - Eu Cand Vreau Sa Fluier Fluier - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Florin Şerban, ilk filmiyle Romanya sinemasının son yıllardaki yükselişinin başarılı örneklerinden birine imza atıyor. Islahevinden çıkmasına beş gün kalan Silviu için bu son günler, kendi çocuğu gibi yetiştirdiği kardeşini almak için annesinin geri dönmesiyle iyice uzamıştır. Âşık olduğu görevliyi rehin alarak kaçmaya çalışan Silviu için zaman tükenmektedir. Özgürlük, rüzgâr, yollar, ilk öpücük... Her şey olabilir artık... Bu sürükleyici film, daha lise öğrencisi olan başrol oyuncusunun performansıyla dikkat çekiyor.



Jack Ve Fasulye Sırığı - Jack And The Beanstalk - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye edinir. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir.



Morganlar Nerede - Did You Hear About The Morgans - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Manhattanlı başarılı çift Meryl ve Paul Morgan ’ın neredeyse mükemmel olan hayatlarının tek başarısız yönü sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak, romantik hayatlarındaki problem başlarına gelen felaketin yanında bir hiç kalacaktır; istemeden bir cinayetin görgü tanığı olurlar ve tehlikeli bir kiralık katilin hedefi haline gelirler. Federal polis, görgü tanıklarını korumak adına, onları çok sevdikleri New York’tan, Wyoming’deki küçük bir kasabaya göndererek tanık koruma programına alır. Morganlar, bitmek üzere olan ilişkilerine rağmen, BlackBerry’siz bu yeni hayatlarında bir süre daha birarada olmak zorundadırlar.



Tamirci Manny Motorsiklet Macerası - Handy Manny Motorcycle Adventure - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rüzgarı arkanıza alın ve Manny’ye bu yol macerasında eşlik etmeye hazırlanın. Manny ve alet çantasındaki dostları Manny’nin aile yemeğine gitmeye karar verirler. Fakat Manny, Pat de kendi ailesini aramak isteyince planlarını değiştirmek zorunda kalır. Acaba ailesinin düzenlediği partiye yetişebilecek mi? Eski dostlar, yeni şarkılar ve ilham veren bir hikaye. "Motorsiklet Macerası"nda konu aile olduğunda mutlaka kutlamaya değer bir şeyler olduğunu göreceksiniz.



Çöldeki Geçit - The Desert Trail - 1935 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İyi bir rodeocu olan John Scott (John Wayne) ve kumarbaz arkadaşı Kansas Charlie (Eddy Chandler), kadınlara düşkündürler. Aslında iyi yüreklidirler. Fakat Scott’ın rodeodan kazandığı parayı zorla aldıktan sonra soyguncular oradaki iki görevliyi öldürür. Suç Scott ve arkadaşının üstüne kalır. Scot ile Charlie, gerçek suçluları yakalamak için Poker City’den hızla ayrılırlar.



Gecede Bir Çığlık - A Shriek In The Night - 1933 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Pat Morgan and Ted Kord are rival newspaper reporters always trying to outscoop each other. They join together to solve a series of murders being committed in an apartment building.

Google Çeviri - Pat Morgan ve Ted Kord her zaman birbirlerini alt üst etmeye çalışan rakip gazete muhabirleridir. Bir apartmanda işlenen bir dizi cinayeti çözmek için bir araya geliyorlar.



Mükemmel Bir Gün - A Perfect Day - 2015 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1995'te Kosova bölgesinde halkın temiz su ihtiyacı için gönüllü olarak çalışan bir ekip, her gün farklı belalarla boğuşmaktadır. Fakat anonsun geldiği o gün bir kuyunun içinde hiç beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaşırlar: Bir ceset! Kuyuya atılmış olan bu ceseti bir an önce çıkartmak için ellerinden geleni yaparlar ama savaşın etkisi altında olan Kosova'da bu basit görev düşündükleri kadar kolay değildir. Yaşadıkları talihsizlikler ve bürokrasi işleri çığrından çıkartacaktır... İspanyol yönetmen Fernando León de Aranoa imzasını taşıyan filmde Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry kadronun öne çıkan isimleri.



At Tüccarının Adaleti - The Jack Bull - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Myrl Redding bir at tüccarıdır. Redding, iki atına ve atların kızılderili bakıcılarına kötü davranan çiftlik sahibi Henry Ballard'la kavga eder. Redding'in şikayet başvurusunu rüşvetçi hakim reddeder. Ve Redding, cinayete kadar uzanacak amansız bir mücadeleye girişir.



At Tüccarının Adaleti - The Jack Bull - 1999 - HDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Myrl Redding bir at tüccarıdır. Redding, iki atına ve atların kızılderili bakıcılarına kötü davranan çiftlik sahibi Henry Ballard'la kavga eder. Redding'in şikayet başvurusunu rüşvetçi hakim reddeder. Ve Redding, cinayete kadar uzanacak amansız bir mücadeleye girişir.





Sihirli Öpücük - Prelude To A Kiss - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Peter Hoskins (Baldwin) ve Rita Boyle (Ryan), aralarındaki karakter farklılığına rağmen birbirlerine aşık olup evlenirler. Rita’nın olabildiğince karamsar bakışına rağmen, ilişkilerini ve aşklarını korumaya çalışan ikiliyi bekleyen sınavlar içinde bir takım doğaüstü olaylar da vardır.