S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kadınlar Ne İster - What Women Want - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nick Marshall, yaşadığı şehir olan Chicago'da reklamcılık sektöründe çalışmaktadır. Geçirdiği bir kaza sonrasında oldukça tuhaf bir yetenek kazanır. Artık Nick, kadınların aklından geçen düşünceleri okuyabilmektedir. Nick bu yeteneğini kadınları tanımak ve anlamak için yararına kullanmaya başlar. Oldukça pragmatist bir tavır takınan Nick, işinde yükselmek için patronunun zihnini dahi okumaya başlayacaktır.



13. Kat - The Thirteenth Floor - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir gökdelenin 13. katındaki ofislerinde buluşan yüksek teknoloji dahilesi Douglas Hall ve güzel iş arkadaşı Whitney henüz çok gizli olan, en son yazılımlarını denemektedirler. Olağanüstü bir sanal ortam simülatöründe Douglas, 1930'ların Los Angeles'ine gidip harikulade bir macera yaşamaktadır. Genç adam biraz tehlikeli ve işlerin yolunda gitmediği bir seansı terkedip gerçek hayata döndüğünde tatsız bir süpriz onu beklemektedir: şirketin kurucusu ve hepsine ilham veren Hannon Fuller öldürülmüştür. Üstelik hafızasında delikler oluşan Douglas da bir numaralı şüphelidir. Bunlar olurken Paris'ten çıkagelen gizemli güzel Jane, Hannon'un kızı olduğunu iddia etmektedir ve Douglas'a da fena halde çekici gelmektedir. Bir süre sonra sanal ortam seansları, gizemli gelişmeler ve günlük hayat arasındaki çizgiler Douglas için incelmeye başladığında, çarpıcı bir gerçeğe parmak basan acımasız emareler tek bir şeye işaret etmeye başlayacaktır: Douglas'ın en korkunç kabusunda bile görmek istemeyeceği bir şeye...



Çılgın Firar - Dirty Mary Crazy Larry - 1974 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birer Nascar yarışçısı olan Larry ve Deke, daha fazla yarış kazanabilmek adına daha iyi bir araba almak isterler. Bu iş için gerekli parayı bulamazlar ve bir marketi soymaya karar verirler.