S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zihnimdeki Cinayet - Murder In Mind - 1997 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A woman undergoes hypnosis to determine who murdered her husband, a crime for which she is the chief suspect.

Google Çeviri - Bir kadın, baş şüpheli olduğu suçu olan kocasını kimin öldürdüğünü belirlemek için hipnozdan geçer.



Zamanı Durduranlar - Clockstoppers - 2002 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

QT Corporation isimli şirket Hypertime isimli bir teknoloji geliştirirler. Bu icat zamanı durdurmaya, böylece de geçmiş ve gelecek arasında rahatça gezebilmeye olanak sağlar. Bu teknolojinin genelde tehlikeli emeller için kullanılabileceğini öngören yetkililer ortadan kaldırmayı düşünseler de olanlar olmuştur. Zak Gibbs babasından hatıra kalan kol saatini taktığında gerçeküstü olaylar yaşandığını fark eder. Geçmiş ve gelecek arasında gezinebildiğini fark eden Zak, yanına güzeller güzeli Francesca'yı da alarak eğlenceli bir zaman yolculuğuna çıkar.  



Woof! - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A boy changed into a dog by his baby sister's power of suggestion manages to transform himself into a boy again.

Google Çeviri - Bir oğlan, kız kardeşinin öneri gücüyle bir köpeğe dönüşmüş, kendini tekrar oğlana dönüştürmeyi başarmıştır.



Ve Şimdi Tamamen Farklı Bir Şey - And Now For Something Completely Different - 1971 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An anthology of the best sketches from the first and second seasons of Monty Python's Flying Circus (1969).

Google Çeviri - Monty Python'un Uçan Sirki'nin (1969) birinci ve ikinci sezonlarından en iyi eskizlerin bir Antolojisi .



Şeytana Bir Mum Yak - It Happened At Nightmare Inn - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two sisters running a small hotel in Spain kill female tourists whose morals do not meet their strict religious standards.

Google Çeviri - İspanya'da küçük bir otel işleten iki kız kardeş, ahlâkı katı dini standartlarına uymayan kadın turistleri öldürüyor.



Savaşçı - Men Of War - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emekli bir lejyoner son bir görev için çok cazip bir teklif alır. Ve eski ekibinden adamlarını tek tek toplayarak bu son görev için ilkel yerlilerle dolu bir adaya yolculuk ederler. Acaba orada onları nasıl bir ortam bekliyor? Esas sorun adanın gerçek sahipleri olan yerliler mi? Yoksa eski bir düşmanın başında olduğu bir başka lejyoner birliği mi? 



Palmetto - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Harry Barber (Woody Harrelson) bir Palmetto Ladged gazetesi çalışanıdır. Ancak kendisine kurulan bir tuzakla tam 2 yıl masum olduğu halde hapis yatar. Harry burada yazı yazmaya başlar ve zamanının çoğu böyle geçer. Hapse girdikten 2 yıl sonra olayın tuzak olduğu anlaşılır ve kendisi serbest bırakılır. Harry uzun zamandır kendisini bekleyen kız arkadaşı Nina ile Palmetto'ya döner. Burada bir iş bulamayan Harry günlerini boş boş geçirmektedir. Sadece oyalanmaktadır. Bir gün Rhea Malroux diye bir kadın karşısına çıkar. Rhea (Elisabeth Shue) bir milyonerin karısıdır. Aynı milyoner çok yaşlıdır. Ancak aynı milyoner onlara çok az para vermektedir. Rhea, Harry'den bir şey istemektedir. Rhea ve üvey kızı (milyonerin kızı) birlikte plan yapmışlardır. Plana göre, milyonerin yani Felixin kızı kaçırılacak ve aynı milyoner fidyecilere 500 bin dolar para ödeyecekdir. Ancak tek eksikleri telefona geçecek kalın sesli bir adamdır. Aynı zamanda başka bir sevgilisi olan Rhea, Harry'i işe davet eder. Başka para kazanma fırsatı olmayan Harry kız arkadaşına haber vermeden bu işi kabul eder ancak başına geleceklerden habersizdir. En sonunda plan uygulanır ve iş bitince ise Harry'nin başı işte o zaman belaya girer. Harry polisler için mecburi olarak çalışmaktadır ve Ornette (milyonerin kızı) öldürülmüşdür. Üstelik tüm kanıtlar kendisini göstermektedir. Şimdi bir yandan Nina ile tartışmaları bir yandan da polislerden kaçması yetmiyormuş gibi 500 bin dolardan kendisine kalan yüzde 10 sahte para çıkınca Harry gittikçe belaya dahada yakınlaşır.



Othello - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir Shakespeare klasiği olan Othello'nun sinema versiyonu olan bu filmde, şeytani amaçlarını gizleyerek kendisini Othello'nun arkadaşı gibi gösteren Iago'nun çevirdiği entrikalar anlatılmaktadır.



Karanlık Gölgeler - Мutant - Night Shadows - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two brothers discover that the residents of a small Southern town are being infected by a form of toxic waste, turning them into blood-ravenous zombies.

Google Çeviri - İki erkek kardeş, küçük bir Güney kasabası sakinlerinin bir tür zehirli atıktan etkilendiğini ve onları kanlı kuzgun zombilere dönüştüğünü keşfetti.



Çıldırtan Şüphe - Of Unknown Origin - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bart Hughes, evli ve çocuğu olan, işinde başarılı bir adamdır. Eşi, çocuğuyla beraber babasını görmek için bir süreliğine evden ayrılır. Bu durum aslında Bart’ın işine gelir. Çünkü kısa zamanda yetiştirmesi gerektiği bir sunumu vardır. Fakat eve dadanan bir sıçan, Bart’ın bütün planlarını ve düzenini mahvedecek, her şeyin çığırından çıkmasına yol açacaktır.



Cadı Kazanı - The Crucible - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

THE CRUCIBLE, Akademi Ödülü sahibi Daniel Day-Lewis ve iki defa Akademi Ödülü adayı Winona Ryder'ın rol aldığı, eleştirmenlerin övgüsünü kazanmış, tutku paranoya, aldatma ve kötülüğün gerçek hayattaki güçlü hikayesinin anlatıldığı kuvvetli bir film. 1692'de Massachusetts'de küçük ve tutucu bir kasabada, insanların hayatı Tanrı'ya hizmet etmeye adanmıştır ve birkaç genç kız ormanda yakalandıklarında Şeytan'ın işlerini görmekle suçlanırlar.



Amerikan Stili Ölüm - Killing American Style - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Walking jawline Tony Stone (Robert Z'Dar), is a tough criminal with questionable recruitment criteria for his henchmen. After he and his goons pull off a heist at a surprisingly well-guarded ice cream truck depot, they're caught by Lt. Sunset (Jim Brown) and shipped off to the slammer. En route, Stone's brother-disguised as the most unconvincing woman ever-springs the gang and gets gut-shot for his efforts. In search of medical help, the bad guys invade the home of all-American bad ass John Morgan (Harold Diamond). Morgan plays along with the criminals to save his family, but an all-American bad ass can only take so much before deciding to kill.

Google Çeviri - Yürüyen çene hattı Tony Stone (Robert Z'Dar), uşakları için sorgulanabilir işe alım kriterleri ile zorlu bir suçludur. O ve goons, şaşırtıcı derecede iyi korunan bir dondurma kamyonu deposunda bir soygunu çektikten sonra, Sunset Tuttu (Jim Brown) tarafından yakalandılar ve çarpmaya başladılar. Yolda, Stone'un erkek kardeşi, en ikna edici kadın kılık değiştirmiş, çeteyi yaylar ve çabaları için bağırsak vurur. Tıbbi yardım arayışında, kötü adamlar, bütün Amerikan kötü eşek John Morgan'ın (Harold Diamond) evini istila etti. Morgan ailesini kurtarmak için suçlularla birlikte oynuyor, ancak tamamen kötü bir Amerikan kıçı öldürmeye karar vermeden önce çok fazla zaman alabilir.



Yalnız Adam - A Man Alone - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yalnız bir silahşör çölde yolculuk yaparken atı artık yolculuğu yapamayacak kadar yorgun olduğundan onu vurur. Yürüyerek çölü geçerken posta arabasına rastlar ve herkesin öldürüldüğünü görür. Soyguncular çocukları bile öldürmüşlerdir. Bunu haber verebilmek için en yakın kasabaya gider.



Silahşör - Gli Specialisti - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hud adında bir kovboy, kardeşinin yanlışlıkla bir banka soymaktan sanık olduğu bir kasabaya gelir. Hud, uygun bir duruşma olmadan idam edilmiş erkek kardeşinin intikamını almak için kararlıdır. Nihayet Hud bankayı soyanların kasabanın en saygın vatandaşlarından olduğunu öğrenir.



Araf - Purgatory - 1999 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Günün birinde bir haydut çetesi kanun adamlarından sıvışmaya çalışırlarken kendilerini küçük bir kasabada bulurlar. Kasaba sakinleri diğer çevre kasabadakilerin aksine ne silah kullanmakta, ne içki içmekte, ne de küfür etmektedirler. Haydut çetesini şaşırtan bir diğer sürpriz de bu kasaba sakinlerinin geçmişin efsanevi kanun kaçakları olmalarıdır. Aslında Araf (Purgatory) olan bu kasabada çoktan ölmüş olan suçlular, Cennete girebilmek için günahlarını arındırmak zorundadırlar.



Allah Affeder Ben Etmem - Dio Perdona... Io No - 1967 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir tren soygunundan sonra bir sigortacı ve bir kumarbaz, parayı haydutların Meksika sınırında sakladıkları ve korudukları gizli mekandan geri almak için mücadele verirler.