S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Agatha Ve Fırtınalı Aşkı - Agata E La Tempesta - Agata And The Storm - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Popüler bir kitapçının sahibi olan ve çevresine parlak zekası ile bilgeliğini dağıtan Agata'nın(Licia Maglietta), yarı yaşındaki bir adam yüzünden adate nutku tutulur. Bu genç ve evli yabancıdan yüksek volajla çarpılmışçasına etkilenmiştir. Bu ilişki Agata'nın tüm çekiciliğine ve neşesine rağmen sonuçta ironik bir şekilde fırtınanın gözüne doğru gidecektir.



Bana Göz Kulak Ol - See No Evil Hear No Evil - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Biri sağır diğeri kör olan ama bu kusurlarını kabul etmeyen iki arkadaşın başına gelen komik olaylar. Bir adam öldürülür. Cinayetin tek tanıkları sağır olan Dave Lyons (Gene Wilder) ve kör olan Wallace 'Wally' Karue (Richard Pryor) dır. İki sıradışı adam elele vererek suçlularla mücadeleye başlarlar. Gene Wilder ve Richard Pryor ikilisinden harika bir komedi.



Buzun Altında - Black Mountain Side - 2014 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kuzey Kanada'da keşif yapan bir arkeolog ekibi, onbinlerce yıl öncesine ait bir yapı ile karşılaşır. Ancak kısa süre sonra iletişimi sağlayan tüm cihazları bir bir bozulmaya başlar ve ekip kendini yalnızlığın karanlık yüzü ile karşı karşıya bulur.



Hesaplaşma - Paycheck - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Michael Jennings, bilgisayar mühendisi olup belirli şirketler için teknik işler yapmaktadır. Yalnız bir hafıza sorunu vardır. İşini bitirir bitirmez yaptığı işe dair hafızası tamamen sıfırlanmakadır. Verebildiği taahhüt en uzun 2 aydır. Ancak milyarder James Rethrick, kendisine 2 yıl hatta belki de 3 yıl sürecek bir iş teklifinde bulunur ve kazandığından çok daha fazlasını vereceğini vaat eder. Micheal işi kabul eder. İşe başlamadan önce onlara bir takım kişisel eşyalarını teslim eder. İş bittiğinde hafızası silinmiştir ve 3 yılda, 90 milyon dolar kazandığını öğrenir. Bu parayı ve kişisel eşyalarını talep etmeye gittiğinde hafızasının silinmesinden önce kazandığı para üzerindeki haklarından vazgeçtiğini öğrenir. Ayrıca kendisine verilen eşyalar, başlangıçta teslim ettiği şeyler değildir. Sonra FBI tarafından vatan hainliği ve cinayete teşebbüs gerekçesi ile tutuklanır. Göz altındayken kendisine verilen öteki eşyalar sayesinde kaçmayı başarır.



Kalbim Seninle - Return To Me - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çok sevdiği zoolog karısı Elizabeth’in hayata veda etmesi ile bütün dünyası bir anda yıkılan Bob, aradan bir yıl geçmesine rağmen hayata yeniden başlamaya henüz hazır değildir. Chicago’nun bir başka köşesinde ise, geçirdiği kalp nakli ameliyatı sayesinde çocukluktan beri süregelen rahatsızlığından kurtulan Grace Briggs, yepyeni bir dünyaya atılmak için sabırsızlanmaktadır. Grace, büyükbabasının sahip olduğu O’Reilly adlı İtalyan restoranı sayesinde Bob ile tanışır. Birbirlerine aşık olan ikili, yaşamlarına dair gerçekleri öğrenmeye başlamakla birlikte aşklarını da sorgularlar. Sonuç ise zor elde edilen bir uyum ve birlikteliğin kimi zaman eğlenceli kimi zaman da hüzünlü öyküsüdür.



Mandie Ve Gizli Tünel - Mandie And The Secret Tunnel - 2009 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mandie, 1899 yılında hayatının en olağandışı yazını yaşayacaktır. Cherokee kasabasındaki arkadaşları ona geçmişteki gizli sırlar ve geleceğe ayna tutan bir konak hakkında yardımcı olacaktır. Yakın arkadaşlar bu konağın sırrını çözmek için uğraşırlar.



Yükseltme - Upgrade - 2018 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağısı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder mucitten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir.