S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Keçi - The Goat - La Chèvre - 1981 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü işadamı Bens'in kızı, Meksika tatili sırasında kaybolur. Kızını araması için gönderdiği dedektif de eli boş dönünce, Bens, en az kızı kadar sakar ve şanssız birini Meksika'ya göndermeye karar verir. Gerard Depardieu ve Fransız Sineması'nın ünlü komedyeni Pierre Richard'ın mükemmel bir oyun çıkardıkları film, 10 yıl sonra "Pure Luck" adıyla Amerikan Sineması'na da uyarlanmıştı.



Norma Rae - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Norma Rae, kendi halinde, yalnızlığıyla baş etmeye çalışan yalnız bir annedir. Tekstil işinde sıradan bir işçi olarak çalışmakta ve yaşamak için kendisine bir amaç aramaktadır. Kendine ait olan eski bir fabrikayı yeniden canlandırmak üzere harekete geçer. Ancak önündeki yolda oldukça tehlikeli virajlar ve tonlarca problem mevcuttur.



Altın Fok - The Golden Seal - 1983 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A lonely 10-year-old boy living with his parents in a remote coastal part of Alaksa, spontaneously finds a legendary golden seal and her newborn pup. But the greed for her valuable pelt sets off the hunters, including his own father, the local natives, and an ambitious poacher in pursuit the seal. The golden seal and her cub are hunted for a huge bounty on her head and the mythological legend.

Google Çeviri - Alaksa'nın uzak bir kıyı kesiminde ailesiyle birlikte yaşayan 10 yaşındaki yalnız bir çocuk, kendiliğinden efsanevi bir altın mühür ve onun yeni doğan yavrularını bulur. Ancak kıymetli ödülü için açgözlülük, kendi babası, yerel yerliler ve mührü peşinde koşan hırslı bir kaçak avcı dahil avcıları durdurur. Altın fok ve yavrusu, başında ve mitolojik efsanede devasa bir ödül için avlanır.



Winning Favor - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two small-town friends, who grew up playing basketball together in driveways and local tournaments, find themselves on opposite sides of the court when their high school teams face each other for the state championship title.

Google Çeviri - Garajlarda ve yerel turnuvalarda birlikte basketbol oynayarak büyüyen iki küçük kasaba arkadaşı, lise takımları eyalet şampiyonluğu şampiyonluğu için birbirlerine baktığında kendilerini mahkemenin diğer tarafında buluyorlar.