S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Haydut - Bandits - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eski bir suçlu olan ve hapishaneden kaçan Joe ve en yakın arkadaşı Terry'nin hayattaki tek hayalleri Meksika'ya kaçabilecek yeterli parayı bulabilmek ve burada yeni bir yaşama başlayabilmektir. Bu hayalleri için son kez suç işleyecek olan ikili gözlerine kestirdikleri bir bankayı soymaya karar verirler, planları ise bir hayli ilginçtir. Bankada çalışan memurlardan birini işte olmadığı bir akşam rehin alan ikili, ertesi sabah memurla birlikte bankaya giderler ve böylece ilgi çekmeyeceklerdir. Her şey yolunda gider ve hırsızların yaptığı plan medya tarafından dahice bulunur. Ancak yolda karşılaştıkları bir ev kadınının sakarlığı yüzünden işler karışır.



Atlantik Şehri - Atlantic City USA - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lou, eskiden büyük işler yapmış ama şimdinin unutulmuş gangsterlerindendir. Kurpiyer olmayı öğrenen Sally ile tanışınca genç kıza aşık olur. Lou, kıza yardım etmek amacıyla Sally’nin kocasının mafyadan çalmış olduğu uyuşturucuyu satmayı kabul eder. Ama Lou parayı veremeden kocası mafya tarafından öldürülür. Bundan sonra Sally de mafyanın açık bir hedefidir. Onu kurtarmak ise Lou’ya kalır. Lou aşkı sayesinde artık eski günlerine geri dönmüştür. Zengin bir adam, bir kahraman ve bir aşıktır artık.



Ejderin Kalbi - Heart Of The Dragon - 1985 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

jackie Chan bir polistir ve zihinsel özürlü bir kardeşi (Sammo Kam-Bo Hung) vardır. Kardeşi bir gün yanlışlıkla iki çocukla oyun oynarken polisten kaçan şebeke üyelerinin çantayı saklarken, olaya gizliden şahit olurlar...



Tehlikeli Johnny - Johnny Dangerously - 1984 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1930 yılında geçiyor.. Dürüst, iyi kapli bir adamın sinir hastası annesinin hızla artan ilaç masraflarını karşılamak için nasıl suç dünyasına bulaşmak zorunda kaldığı anlatılıyor.



Silahşör - Gli Specialisti - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hud adında bir kovboy, kardeşinin yanlışlıkla bir banka soymaktan sanık olduğu bir kasabaya gelir. Hud, uygun bir duruşma olmadan idam edilmiş erkek kardeşinin intikamını almak için kararlıdır. Nihayet Hud bankayı soyanların kasabanın en saygın vatandaşlarından olduğunu öğrenir.



Cennetin Müziği - As It Is In Heaven - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyaca ünlü bir orkestra şefi olan Dareus, bir konser esnasında kalp krizi geçirir. Doktorunun tavsiyesi üzerine, stres dolu hayatını ardında bırakarak, çocukluğunu geçirdiği kasabaya gelir. Amacı biraz yalnız kalmak ve tek başına yaşamayı denemektir. Ama kısa sürede kasabanın en renkli kişiliklerinden biri olur. Samimi ilişkiler kurduğu kasaba halkı için bir şeyler yapmak isteyen Dareus, kasabanın korosunu çalıştırmaya başlar. Kasabadaki çoğunluk, şefin yaptıklarından memnun kalsa da, tutucu çevreler ve özellikle kilise için durum aynı değildir. Hepsi için yeni bir dönem başlamıştır.



Mutlu Yıllarımız - Anni Felici - 2013 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Guido Marchetti, hırslı fakat hala hak ettiği üne kavuşamamış bir sanatçıdır. Çıplak modellerin üzerine alçı dökerek sıradışı heykeller tasarlamaktadır. Karısı ile olan kavgaları, genelde kısa sürmekte ve hemen tatlıya bağlanmaktadır. Küçük oğulları Dario ve Paolo ise ailesinin yaptığı ve yaşadığı her şeye tanıklık etmektedirler.