S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Adaletin Dengesi - Swing Vote - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Joseph Kirkland (Andy Garcia), kendini eşine ve çocuklarına adamış, Amerikan Yargıtay'ının en yeni üyesidir. Yargıtaydaki ilk davası hayatının da en zor davasıdır. Bebek aldırmak bir suç mudur, yoksa annenin kararına mı kalmıştır? Halen tartışma konusuyken, ihtilaflı bir yasa yürürlüğe girer ve bu yasa gereği bebeğini aldıran anne birinci dereceden suçlu olarak mahkemeye çıkarılır. Bu davaya bakmak için acil bir toplantı yapan dokuz yargıtay hakiminden bazıları ön yargılı, geleceğini düşünerek hatta umursamaz bir tavır içinde karar verecektir. Ancak içlerinden biri yapılması gerekeni yapacaktır.



Kal Gitme - Don't Move - Non Ti Muovere - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Baş cerrah olarak çalıştığı hastanenin bekleme odasında, talihsiz bir kaza geçiren ve hayatta kalma mücadelesi veren kızı için dua eden Doktor Timoteo, istemsiz bir şekilde on beş yıl öncesinin hatıralarına gider ve Italia ile olan tutkulu ilişkisini hatırlar. Italia ile sert ve şiddet dolu bir şekilde başlayan ilişkisi, sürpriz bir şekilde tutkulu bir aşka dönüşerek mutlu bir evliliği olan Timoteo'nun duygusal dengesini alt üst eder. Gençliğin verdiği korkusuzlukla kendini tutkunun pençesine bırakan Timoteo, şimdi yapayalnız olduğu bekleme odasında, geçmişle farklı bir hesaplaşma içine girmekten kaçamayacaktır. Sergio Castellitto'nun yönetmen koltuğunda oturmanın yanı sıra başrolde de yer aldığı "Kal, Gitme", karşımıza sefil bir görünüme sahip, oldukça farklı bir Penélope Cruz çıkarıyor.



Karanlık Savaşçı - Guyver Dark Hero - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Guyver adlı bir uzaylının gizemini bulmaya çalışan Kronos adlı şirkete karşı mücadele eden Sean Barker’ın öyküsü.



Kızıl Ateş - Red Heat - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Demir Çene" lakaplı acımasız bir polis olan yüzbaşı Ivan DANKO (Arnold Schwarzeneger), Moskova Cinayet Masası'nın şefidir. Danko basit bir trafik suçu nedeniyle Amerika'da tutuklanan Rus asıllı bir uyuşturucu tacirini ülkeye geri götürmek üzere Chicago'ya gider. Kendisine eşlik etmek üzere Art Ridzik (James Belushi) adında hazırcevap, kılıksız ve adı çıkmış bir dedektif görevlendirilmiştir. Farklı kültürlerden gelen bu iki ilginç polis, beraber çalışmaya başlarlar. Kısa sürede aralarında espiri ve saygıya dayalı bir ilişki doğar. İkili, Stateville Hapishanesi'nin duvarları ardından yürütülen uluslararası uyuşturucu trafiğini durdurmak üzere harekete geçerler. Bu arada uyguladıkları 'Rus ve Ridzik Tarzı' altenatif polis prosedürleri nedeniyle başları resmi makamlarla belaya girer ve kaçak duruma düşerler. Kızıl Meydan'da çekilen ilk Amerikan filmi olma özelliği taşıyan 'Kızıl Ateş', zevkle izlenebilecek bir aksiyon/komedi filmi.



Koca Adam - The Big Man - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski maden işçisi Danny Scoular (Liam Neeson), para uğruna çıplak yumrukla boks yapma teklifini kabul eder.



Mavi Gök - Blue Sky - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Carly sürekli ilgiyi üstüne çekmek isteyen, yaşının ağırlığını taşımayan, kimi zaman elinde olmaksızın skandallara yol açan bir kadındır. Kocasının görev arkadaşlarıyla gönül eğlendiren Carly yüzünden Hank ve kızları zor durumda kalırlar.



Merkez - Downtown - 1990 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zengin bir adam, kendisine trafik cezası kesen genç polisi şikayet edip kentin en belalı bölgesine yollar. Sonrası, genç polisin yeni görev yerindeki maceraları.



Çizmeleriyle Gömüldüler - They Died With Their Boots On - 1941 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genereal Custer’ın West Point Askeri Akademisi'ne girmesiyle başlayan hikâyesinde, Amerika İç Savaşı sırasında Güneyliler ve Kuzeyliler arasında yaşanan Little Big Horn Muharebesi’ni ve sonunda Little Big Horn’daki ölümüne kadar olan olaylar anlatılıyor. Custer, Kızılderililere toprakları vermek isteyen politikacı ve büyük bir şirket arasındaki ahlaksızca yapılan anlaşmadan dolayı Şef Çılgın At'a karşı olan savaşların etkileyici hikâyesi.



Geçmişten Gelen - Fort Defiance - 1951 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir çiftlikte yaşayan Ned’in ağabeyi yıllar önce savaşa gitmiştir. Çiftliğe gelen bir yabancı onu aradığını söylemektedir. Genç adamı, bazı sürprizler beklemektedir.



Yedi Kişi Ölecek - Seven Men From Now - 1956 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

12 Yıl şeriflik yapan Ben Stride (Randolph Scott), bir daha seçilemez. Şerif yardımcılığını da gururuna yediremez. 6 Ay kadar iş arar ama bulamaz. Bunun üzerine karısı posta şirketinde işe başlar. Posta şirketi 7 kişi tarafından soyulur. 20 Bin dolarlık altını alan haydutlar, Stride’nin karısını da öldürürler. Stride karısını da öldüren yedi adamın peşine düşer. Başarısız olduğu için işini kaybettiğine ve bu yüzden karısının çalışmak zorunda kaldığına inanır. Vicdan azabı çeken Stride, karısının ölümünden kendisini sorumlu tutar. Karısının katillerini ararken yolda yeni evlenmiş Annie Greer (Gail Russell) – John Greer (Walter Reed) çiftiyle tanışır. Arabalarının yükü çok ağırdır ve çamura saplanmışlardır. Stride, onlara yardımcı olur. Bill Masters (Lee Marvin) ise altınların peşindedir. Stride ile birlikte haydutların peşine düşer. Ancak herkesin bir sırrı vardır.