S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gölde Dehşet - Terror At Tenkiller - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Leslie and Janna are a couple of attractive young ladies who decide to go on vacation at a remote cabin in the woods. However, things go nightmarishly awry after a dangerous maniac shows up in the area and starts bumping folks off. Will anyone survive the terror at Tenkiller?

Google Çeviri - Leslie ve Janna, ormanda uzak bir kabinde tatile gitmeye karar veren çekici genç hanımlar. Bununla birlikte, bölgede tehlikeli bir manyak ortaya çıktıktan ve milleti sarsmaya başladıktan sonra işler kabus gibi berbatlaşır. Tenkiller'de terörden kurtulabilecek var mı?



Sevgili Babamız - Papa's Delicate Condition - 1963 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"En İyi Özgün Şarkı" dalında Oscar heykeli kazanan bu eğlenceli komedi filmi usta oyuncu Jackie Gleason'un başarılı performansını gözler önüne seriyor. Jack Griffith içkiye aşırı düşkün bir adamdır. Karısı ve iki kızı onu çok sevmelerine rağmen içki içmesinden şikayetçidirler. Bu arada Jack'in gösteri yapmaya gelen iflas etmiş bir sirki satın alması da işleri büsbütün karıştırır.



Jet Pilotu - Jet Pilot - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hava üssünün komutanı albay, iltica eden Sovyet pilotuna âşık olup evlenir, ama eşinin casus olduğundan kuşkulanmaya başlar. Hollywood’un en değişik havacılık filmlerinden biri, üstelik kovboy John Wayne de değişik, o da pilot rolünde.




Bismarck'ı Batır - Sink The Bismarck! - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1939 yılında Hamburg'ta Bismarck için düzenlenen büyük törene katılan Adolf Hitler ve Almanya'nın en güçlü ve en büyük savaş gemisi Bismarck'ın gerçek görüntüleriyle başlıyor. 1941 Yılında İngiliz konvoyları 'U' Botlar tarafından yok edilmeye başlanmıştır. İngiltere'nin, Almanya'ya karşı yürüttüğü savaşı devam ettirebilmek için denizdeki üstünlüğünü tekrar ele geçirmesi gerekmektedir. Mayıs ayında İngiliz gizli istihbaratı, Bismarck ve ağır kruvazörü Prinz Eugen'in Kuzey Atlantik içinde İngiliz konvoylarını bulup yok etmek için açıldığını anlarlar ve Bismarck'ı batırmak için tüm İngiliz donanması bu devasa geminin peşine düşer.



Altın - Gold - 2013 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, 1898 yılında Kuzey Amerika'da altın arayan bir grup Alman göçmenin hikâyesini anlatıyor. Daha çok karakterlerin psikolojilerini mercek altına alan, yaptıkları yolculuğun iç dünyalarına yansımalarını yüzlerinden okumaya çalışan film, Vahşi Batı'nın nefes kesen görüntüleriyle de ayrı bir estetiğe sahip.