S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Telefon Kulübesi - Phone Booth - 2002 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Müşterilerine iki taraflı oynayan Stu Shephard, bir gün bir telefon kulübesinden çıkarken telefon çalar, telefondaki ses kendisi hakkında şaşırtıcı bilgiler verir ve üzerine doğrulttuğu tüfeğin lazerini göstermesi ile birlikte Stu, telefon kulübesine hapis olur. Artık telefondaki sesin talimatlarına göre hareket edecektir.



Konvoy - Convoy - 1978 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika'nın Güneybatı kesiminde gelişen bir Peckinpah komedisi. Üstadın diğer filmlerinin aksine sadece tek bir sahnede kan döküldüğü, güneşli ve neşeli bir film. Bölgenin kamyon şöförlerinin bitip tükenmeyen tartışmalarıyla Güneybatı'nın ölümcül sessizliğinin kontrastının ustaca verildiği yapımda Amerikan country müziği de önemli rol oynuyor.



Kobra - Cobra - 1986 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kod adı Kobra olan Marion Cobretti (Sylvester Stallone) güneş gözlükleri takan, kürdan çiğneyen ve deri ceketini üzerinden çıkarmayan aykırı bir polistir. Birlikte çalıştığı insanları zor durumda bırakan tavırları nedeniyle neredeyse bütün departman ona sırt çevirmiş de olsa bir katilin şehre gelişi ile Kobra’nın kendini affettirme şansı olacaktır.