S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

9. Kapı - The Ninth Gate - 1999 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dean Corso, zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları araştıran ve bulan bir araştırmacıdır. Yaptığı görev kültürel birikim, hüner ve çelik gibi sinirler gerektirmektedir. Corso, ünlü bir kitapsever olan Boris Balkan için satanik ayinleri anlatan bir seri kitabın sonuncusunun peşine düşer. Rivayete göre bu kitap karanlıklar krallığının dokuz kapısını açacak bir el yazmasıdır. Geri kalan iki kopyası Avrupa’dadır. NewYork’tan Toledo’ya, Portekiz’den Paris’e giden yollarda Corso labirent gibi tuzaklarla, vahşi ve gizemli ölümlerle karşılaşır. Kendisini koruyan güçlerin yardımı ile kendisinden çok daha güçlü bir varlığa karşı adım adım yaklaşmaktadır. Zamanla asıl görevinin bir kitabı bulmaktan çok daha farklı olduğunu anlar.



Ufuk Faciası - Event Horizon - 1997 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Event Horizon adındaki uzay gemisinin kaybolması sonucu yetkililer geminin bulunması amacıyla kurtarma gemisini görevlendirir. Bu sırada yaşanan facialar sonucu birçok kazazedenin yer aldığı bölgeye araştırma ekibi yardım etmek için gider. Ancak saklanan sırrın ortaya çıkmasıyla kayıp uzay gemisi ve kazazedelerin ardındaki sır perdesi aydınlanacaktır.




Yakışıklı Harry - Handsome Harry - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cinsel tercihler, cinayet ve bağışlama çevresinde, Harry gerçekle yüzleşebilecek mi? Vietnam gazisi Harry bir gün donanmadan beklenmedik bir telefon alır. Ölüm döşeğindeki Tom’un, eski asker arkadaşı Harry’den son bir isteği vardır ve kendisini yanına çağırır. Tom’un isteği üzerine uzun zaman önce işlenmiş bir cinayetin sessiz kısımlarını araştırmaya başlar. Ölüm yatağındaki, eski dostunun son dileğini yerine getirmek isteyen “Yakışıklı Harry”nin hikayesi.



Şüpheci - The Skeptic - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güçlü bir avukat olan Bryan Becket (Tim Daly), teyzesinin gizemli ölümünden sonra yaşlı kadının perili olduğu iddia edilen Victoria dönemine ait köşküne taşınır. İflah olmaz bir şüpheci olan kahramanımız, peş peşe esrarengiz kazalar atlatır. Bu durum rahatsız edici ve saldırgan bir hale dönüştüğünde, Becket’ın sakin ve duygusuz görünümü çözülmeye başlar. Gece fısıltıları, karanlıkta gördükleri ve korkunç bir sırrın ipuçları, rasyonalist kahramanımızın dehşete kapılmasına ve isteksiz bir arayışa yönelmesine sebep olur.



Şüphe Altında - Under Suspicion - 1991 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rusty öldürülen metresinin katilini bulmak için işe koyulsada baş şüpheli kendisidir. Araştırmaları neticesinde katile adım adım yaklaşsada, yaklaştığı kişi karısı Barbara'dır. Bu durumu fark eden Rusty hayatının en zor seçimini yapmak zorunda kalacaktır. Tuhaf bir çelişki ile başbaşa kalan Rusty, kendisine oldukça yakın olan katil ile ne yapcaktır.



Şöhretin Bedeli - CB4 - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR ENG





Film Özeti

Albert ve arkadaşları Repci bir gruptur. Geceleri grup halinde sahneye çıkmaktadırlar. Bir gün Ünlü gangster MC Gusto'nun olduğu klüpte sahneye çıkacakken Gusto ile kavga ederler ve hepsi işten atılır. Ertesi gün Albert özür dilemeye geldiğinde Gusto büyük bir uyuşturucu pazarlığı içindedir. Polis Gusto'yu tutuklar ve Albert'ın aklına o an Gusto'nun şehirdeki itibarını kullanarak Rap Grubunu ve kendilerini ünlü yapmak gelir. Artık Albert yoktur. Gusto Vardır. Grupları ise Gerçek Gusto'nun hapishanedeki hücre ismidir. CB4...