S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Affedilmeyen - Unforgiven - 1992 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Üç Türkçe Ses





Film Özeti

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny, eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koydugu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir.



Çöller Kasırgası - Hondo - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hondo Lane (John Wayne) süvarilere yardım eden bir kovboydur. Ancak onun geçmişinde Kızılderililerle yaşadığı çok önemli anları vardır. Tesadüfen geçtiği bir yerde Angie Lowe (Geraldine Page) ile tanışır. Ondan bir at satın almak ister. Angie Lowe ise oğlu ile Apaçi bölgesinde yaşamaktadır. Kızılderililer, Angie Lowe’un oğlunu alıp yetiştirmek istemektedirler. Hondo Lane ile Angie Lowe arasında bir aşk filizlenir. Hondo Lane, anne ile oğluna yardım etmeye karar verir.



İntikam Seferi - Pony Soldier - 1952 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1876'da Duncan MacDonald, Batı Kanada'da kuruluşu daha çok olmamış, 300 kişilik atlı polis teşkilatına tam da tehlikeli bir görev sırasında katılır. Amerikan bufalosu avlamak için Montana sınırını aşan yerliler, Amerikalı süvarilere çok kayıp vermiş ve Kanada rezervlerine dönüşlerini güvence altına almak için iki beyazı esir almışlardır. Yanına sadece yolları göstermesi için Natayo diye bir tacir verilen polis memuru MacDonald esirleri yüzlerce yerlinin arasından kurtarmak için tüm diplomasisine ve hatta daha fazlasına ihtiyaç duyacaktır.



Kentakili - The Kentuckian - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Amerikan edebiyatının western temalı ünlü klasiğinin ikinci sinema uyarlaması, aynı zamanda Burt Lancaster’ın bizzat yönettiği iki filminden biri olma özelliğini taşıyor. Filmin bir diğer özelliği, yakın zamanda kaybettiğimiz Walter Matthau’nun rol aldığı ilk sinema filmi olması. Jack Lemmon’la birlikte bizi güldüren adam olarak tanıdığımız Matthau, Kentakili’de başarılı bir 'kötü adam' kompozisyonu çiziyor.



Muhteşem Yedili - The Magnificent Seven - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük bir Meksika kasabası şeytani haydut Calvera ve onun kana susamış arkadaşları tarafından terörize edilmektedir. Yalnızca muhteşem yedili onları kurtaracak güce ve cesarete sahiptir. Kasabanın çiftçilerinin ne silahları, ne paraları, ne de saldırganlık eğilimleri vardır. Bu kişiler sınıra doğru yol alır. Yolda ikiside işsiz olan Chris ve Vin daha sonra ise içlerinde James Coburn, Charles Bronson ve Robert Vaughn'nın da aralarında bulunduğu beş kanun kaçağının onların yanına katılmasıyla muhteşem yediliyi oluştururlar. Bu yedili para için değil, macera için bu işe kalkışır. İlk başta galibiyet garanti gibi gözükse de Calvera vazgeçmez ve tekrar kan dökmek için geri gelir. Muhteşem Yedili kasaba halkını kurtarıp tekrar özgürlüğüne kavuşturmak için ölümüne bir savaşa girer.



Sundown'da Karar Günü - Decision At Sundown - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bart Allison (Randolph Scott), Tate Kimbrough (John Carroll)'u öldürmek için Sundown Kasabası'na gelir. Tate Kimbrough'u üç yıl önce ölen karısının ölümünden sorumlu tutmaktadır. Bart, Kimbrough'u bulur ve ikaz eder. Onu öldürmeyi planlamaktadır, ancak kötü bir gelişme olur ve arkadaşı Sam ile birlikte bir ahırda kapana kısılırlar. Kimbrough'un maşası şerif ve onun yardımcıları ahırı kuşatır. Salimen ahırdan ayrılmalarına Şerifin izin vereceği sözüne rağmen ahırdan dışarı çıkan Sam'in sırtından vurulması, kasabada dengeleri alt üst eder. Bazı kasabalılar saf değiştirip Kimbrough'un karşısında yer alırlar. Kasaba halkı tarafından silahları alınan şerifin adamları tek başına kalan Allison'la yüzleşmeye zorlanır. Allison şerifin icabına bakarken şerifin kurşunuyla sağ elinden yaralanır ve artık sol eliyle Kimbrough'la karşılaşmak zorundadır.