S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Açlık - The Hunger - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Miriam (Catherine Deneuve) onun sevgilisi John (David Bowie) birlikte gece klüplerinde kendilerine taze kan arayan vampir sevgililer. Ama John'un giderek miladı doluyor. Hızla yaşlanmaya başlayan John'un sadece 24 saati kalıyor. Umutsuzca ünlü bir doktor olan Sarah Roberts'ı (Susan Sarandon) buluyor ve kendisini iyileştirmesini istiyor. Ama bu öyküye Doktor Roberts en başta inanmıyor, Miriram'la tanışıncaya kadar. Roberts, Miriam'dan giderek etkileniyor ve hatta onunla yatağa bile giriyor.



Cehennem Moteli - Motel Hell - 1980 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vincent ve kızkardeşi Ida, Amerika’nın kırsalında kendilerine ait topraklarda biraz çiftçilik biraz da otel işletmeciliği yaparak geçimlerini sürdüren iki kardeştir. Yöre halkının epey bi sevgisini kazanmış bu dost canlısı, sevimli kardeşlerin bir de meşhur et ürünleri vardır ki kimse tadına doyamaz, yiyen bir daha yemeye gelir. Müşteriler, eş dost kısacası herkes bu leziz etlerin tarifi peşindedir. Bu durum asıl işlerinin önüne geçmiş; Vincent yörede aşçılığıyla ün salan bir fenomene dönüşmüştür. Peki bu lezzetin sırrı nedir ya da nereden gelmektedir?



Denizaltı Cehennemi - Hell And High Water - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

During the Cold War, a scientific team refits a Japanese submarine and hires an ex-Navy officer to find a secret Chinese atomic island base and prevent a Communist plot against America that could trigger WW3.

Google Çeviri - Soğuk Savaş sırasında, bir bilim ekibi Japon denizaltına başvurur ve gizli bir Çin atom adası üssü bulmak ve WW3'ü tetikleyebilecek Amerika'ya karşı Komünist bir komplo kurmasını önlemek için eski bir Donanma görevlisi işe alır.



Gizli Ajan - Foreign Intrigue - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yanında çalıştığı çok zengin bir adam olan Victor Danemore (Jean Galland)'un kalp krizi geçirerek ölmesi, Dave Bishop (Robert Mitchum)'ın kafasında soru işaretleri doğurur. Victor'ın geçmişini araştıran Dave, onun, II. Dünya Savaşı'nda ülkelerine ihanet edenlere şantaj yaptığını keşfeder.



CIA Kod Adı Alexa - CIA Code Name Alexa - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA tarafından hapishanede bir terörist öldürülür. Amaç teröristin beyninde olan mikroçipi almaktır. Daha sonra teröristin CIA'nin bir ajanı olduğu öğrenilir.



Dev Karıncalar İmparatorluğu - Empire Of The Ants - 1977 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şehirden uzakta olan bir adada yazlık site inşa eden bir şirketin adaya yaptığı tanıtım turu sırasında meydana gelen inanılmaz olaylar anlatılıyor. Şirketin temsilcisi olan Marilyn Fryser (Joan Collins) kaptan Don Stokely’in (Robert Lansing) teknesine bindirdiği konuklar ile adaya gelir. Çok geçmeden dev karıncalar ortaya çıkıp onlara saldırır. Tekne patlar. Bir panik başlar ve herkes ormanın derinliklerine doğru kaçar. Karıncalar konukları yavaş yavaş avlarlar. İçlerinde Marilyn Fraser ve kaptan Stokely’in de olduğu bir ekip adanın derinliklerinde bir kasaba keşfederler. Bu kasabada karşılaştıkları olaylardan daha garip olaylara tanık olacaklardır.



Kanun Ve Nizam - Law And Order - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frame Johnson already cleaned up Tombstone and hopes to settle down near Cottonwood. But a marshal's work is never done...

Google Çeviri - Çerçeve Johnson zaten Mezar taşını temizledi ve Cottonwood'un yakınında yerleşmeyi umuyor. Ama bir mareşalin eseri asla yapılmaz ...