S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vahşi Melez - Chino - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Chino Valdez, melez bir sığır yetiştiricisidir. Irkçılıkla karşılaşmaktadır ve bir gün genç Jimmy yanına sığınır.



Şüphe - Disturbia - Contre-Enquête - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşkolik bir polis olan Richard’ın hayatı genç kızının ölümüyle alt üst olur. Richard, cinayetten tutuklanan adama karşı öfke doludur, ancak polis içgüdüleri ona bu olayın göründüğü kadar basit olmadığını söylemektedir. Araştırmaları ise onu yeni bir tanığa götürecektir.



Donmak - Frozen - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Siyah-beyaz çekilmiş, bol ödüllü bir Hindistan yapımı. Lasya (Gauri), babası Karma (Danny Denzongpa) ve erkek kardeşi Chomo (Aungchuk) ile birlikte Himalayalar’daki ücra bir köyde yaşamaktadır. Dağların çevrelediği bu küçük köy, sert kış koşulları ve her yeri kaplayan karla dış dünyadan izole olmuş bir haldedir. Yakınlarında ordunun kamp kurmasıyla birlikte, gençlik çağındaki Lasya ve ailesi için yaşam giderek zorlaşmaya başlar.





Cennetin Şeytanı - Demon Of Paradise - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Patlayıcı ile yapılan balık avı, efsane olarak bilinen bir canavarı sonsuz uykusundan uyandırır. Adada bulunan tatil köyünün sahibi olaya inanmak istemez. Turistler teker teker ölmeye başlayınca olayın vehameti anlaşılır ama iş işden geçmiştir. 



Büyünün Peşinde - Cast A Deadly Spell - 1991 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Büyülerin hakim oldugu bir dünyada büyü kullanmayan sıradışı insanlardan birisi de dedektif Phlipp'dir. büyünün en tehlikeli kitabı aranırken Şeytan ve şeytani varlıklara karşı olduğu kadar herkes karşısındadır.

Anne - Mom - 1991 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annesi "Kurt Kadın"a dönüşen bir adamın kendisini ve sevgilisini ve hatta doğacak çocuğunu hem annesinden korumak amacındadır hem de annesini bu lanetten kurtarmak uğraşındadır.