S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Stüdyo 54 - Studio 54 - 1998 - DVDRip -Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brooklyn doğumlu organizatör Steve Rubell'ın yarattığı New York'taki Studio 54 adlı gece kulübü bazıları için eğlencenin dünya çapındaki adresi, bazıları içinse ulaşılması gereken ideallerin ilk basamağıdır. Her biri kendilerine göre idealler taşıyan dört insan, en büyük partilerde, Studio 54'ün parlak ışıkları ve kameraların bitmek bilmeyen hareketliliği içinde kendi yollarını bulmaya çalışmaktadırlar.



Ribaund - Rebound - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roy McCormick hayatının en büyük tutkusu basketbol olan bir adamdır. Bir kolej takımının başına koç olarak getirilmiştir. Küçük çocuklardan oluşan bu takımı kontrol etmek elbette ki oldukça zordur. Roy McCormick çocuklar başta olmak üzere bir sürü sorunun üstesinden gelmeye çalışacaktır.



Köpek Balığı Saldırısı - Malibu Shark Attack - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Denizde meydana gelen bir deprem tsunami meydana getirir. Tsunami Kaliforniya sahillerine vururken beraberinde köpekbalıklarını da getirmiştir. Ve bu aç köpekbalıkları saldırmak için insanların peşindedirler.



Maskeli İfritler - When The Daltons Rode - 1940 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Fictionalized story of how the Dalton brothers were wronged by a crooked development company and became outlaws when the corrupt local courts offered them no justice.

Google Çeviri - Dalton kardeşlerin çarpık bir gelişme şirketi tarafından nasıl harap edildiğinin kurgusallaştırılmış öyküsü ve yozlaşmış yerel mahkemelerin onlara adaleti önermediği zaman haydut oldu.



Teksas'ta Dehşet - Terror In Texas Town - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bölgedeki toprakları ele geçirmek isteyen Ed McNeil her türlü yolu kullanarak bu amacına ulaşmak istemektedir. Türlü zorbalıklar ile kendisine karşı çıkanları alt eden McNeil, bir silahşör ile anlaşır. Toprağını kendi elleri ile verdiğini yazan kağıdı imzalamayı reddeden yaşlı Sven Hanson, bu silahşör tarafından öldürülür. Yaşlı adamın aynı dertten muzdarip dostları her ne kadar katilin kim olduğunu bilseler de ailelerini korumak için sessiz kalmayı tercih ederler. Balina avcısı olan George Hansen, babasının katilini bulmak için kasabaya gelir.



Meksika Ateşi - Old Gringo - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öğretmen Harriet Winslow öğretmenlik yapmak için gittiği Meksika'da General Tomas Arroyo ve devrimciler tarafından kaçırılır.



Hızlı Düşüş - Cutaway - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Miami'nin Bahama adalarına uyuşturucu taşıma ihbarı tüm polis teşkilatını ayağa kaldırır. Carusa bu olayı araştırmaya başlar. Araştırmalar sonucu uçaklarda uyuşturucu madde bulunamaz, yani uyuşturucu taşımacılığı uçakla yapılmıyordur. Geriye kalan tek yol ise paraşüttür.



Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects - 1995 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır.