S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Takeshi - Takeshis - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Takeshi Kitano, gerçek üstü eğilimler taşıyan, ölçüsüz şiddet ve durum komedisi arasındaki dengenin hüküm sürdüğü bir komedi filmi ekliyor. Şov dünyasında diğer ünlüler gibi gözler önünde ve sürekli takip edilen yoğun bir yaşam süren Beat Takeshi ile hiç bir işte başarıyı yakalayamamış, işsiz güçsüz bir aktör olan Kitona'nın, tesadüfler sonucunda yolları kesişir ve macera başlar.



Batının En Hızlı Silah Çekeni - The Shakiest Gun In The West - 1968 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A pardoned stagecoach robber, becomes government agent and marries a naive unsuspecting east-coast dentist in order to join a wagon train and catch the smugglers who have been selling guns to the Indians.

Google Çeviri - Afedersin bir kovboy soyguncusu, devlet memuru olur ve vagon trenine katılmak ve Kızılderililere silah satan kaçakçıları yakalamak için saf ve şüphesiz bir doğu sahili dişçisiyle evlenir.



Destry - 1954 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dacker ve çetesi kasabanın şerifini öldürür sonra kolayca idare edebilecekleri umdukları Barny’yi zorla şerif seçtirirler. Yeni şerif bir süre sonra durumu farkeder ve bir arkadaşının oğlu Tom’u yardımına çağırır.



Poker Cinayetleri - 5 Card Stud - 1968 - HDRip 720p - DUAL - TR / ENG - Üç Türkçe Ses





Film Özeti

Bir kumar sırasında hile yapan bir oyuncu diğerleri tarafından linç edilir. Bu olaydan kısa bir süre sonra linç işine karışmış olan adamlar teker teker öldürülmeye başlar. Kasabaya yeni gelen rahip Jonathan Rudd, yerel halk tarafından en fazla şüphe uyandıranların başında gelmektedir.



Korkak Kahraman - The Paleface - 1948 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yerlilere silah satışı yapan gizemli kişileri bulmak için, ele avuca sığmayan Calamity Jane, hapisten şartlı olarak salıverilir. Bu görevde kendisine bir devlet ajanı da yardım edecektir fakat ajan buluşma yerinde öldürülünce, Jane kendisine yardım edecek yeni birisini bulmak durumunda kalır. Bunun için de beceriksiz saf bir dişçi olan Peter Potter biçilmiş kaftandır. Yaşanan bir kaç komik olaydan sonra Peter ile evlenen Jane görevi yerine getirebilmek için sahte kocası ile birlikte yola koyulur. Tabi ki Peter ne evliliğinin sahte olduğunu bilmektedir, ne de böylesi tehlikeli bir görevi üstlendiğinden haberi vardır.