S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Parti Katliamı - Karanlıktaki Bıçak - Slumber Party Massacre III - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jackie Cassidy'nin ailesi, taşınacakları Washington’a ev bakmaya gitmişlerdir. Genç kız, arkadaşları plajda eğlenirken onları uzaktan izleyen tuhaf bir yabancıyı fark eder. Daha sonrasında bu tuhaf yabancı ortalıktan kaybolur. Jackie hazır ebeveynleri uzaktayken kız arkadaşları ile pijama partisi yapmaya karar verirler. Bundan haberi olan erkek arkadaşları tahmin edilebileceği üzere gecenin ilerleyen saatlerinde korkutmak için eve gelirler. Fakat onları dışarıdan izleyen biri daha vardır. Acaba o plajda gördükleri tuhaf adam mıdır?



Küçük Ninjalar - Pocket Ninjas - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The evil Cobra Khan rises from the underworld and begins polluting the environment. The White Dragon tries to stop him but is injured so must pass the job onto his three teenage students.

Google Çeviri - Kötü Cobra Khan yeraltı dünyasından doğar ve çevreyi kirletmeye başlar. Beyaz Ejder onu durdurmaya çalışıyor, ancak sakatlandı, bu yüzden işi üç genç öğrencisine geçirmeli.



Korku Uydusu - TerrorVision - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film Putterman’ın uydu antenine ışınlanan bir uzaylı canavar ile ilgili. Böylece canavar istediği zaman televizyondan fırlayıp insanları yutabiliyor. Sherman Putterman, Suzy Putterman, ve erkek arkadaşı O.D. canavar dünyayı ele geçirmeden önce onu durdurmak zorunda! Film pek çok yönden garip. Sevişen ebeveynlerden derilerle kaplı metal müzik hayranı O.D’ye kadar her şey o kadar saçma ki ama işe yarıyor! Canavara ait efektler çok iyi ama zaten John Carl Buechler’den de başka bir şey beklenmezdi? Komik, esprili, etkileyici ve izlemesi çok zevkli.



Dark Breed - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Altı astronot yabancı bir organizma tarafından enfekte edilir.



Gizli Deney - DNA - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A mad scientist's DNA experiment on the bones of a mysterious jungle creature brings the carnivorous beast that resembles the Predator to life, and only his former assistant Ash Mattley and CIA operative Claire Sommers can stop it.

Google Çeviri - Çılgın bir bilim insanının gizemli bir orman yaratığının kemikleri üzerindeki DNA deneyi, Avcıya benzeyen etobur canavarı canlandırır ve sadece eski asistanı Ash Mattley ve CIA operatörü Claire Sommers bunu durdurabilir.



Kazaam - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

12 Yaşındaki Max Conner, peşindeki gangsterlerden saklanırken bulunduğu yerde yanlışlıkla gürültülü kutunun kapağını açar ve yıllardır orada kapalı kalmış dev Kazaam'ın serbest kalmasını sağlar. Şimdi Kazaam hem evine geri dönmek hemde Max'in isteklerini yerine getirmek zorundadır.