S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Özgür Willy 1 - Free Willy - 1993 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük Jesse’in en iyi arkadaşı, bir su parkındaki büyük havuzda yaşayan büyük Orka balığıdır. Orka’nın açık denizde hür yaşayan ailesine duyduğu özlemi hisseden ve paylaşan tek insan da, yine duygusal Jesse’dir.



Özgür Willy 2 - Free Willy 2 The Adventure Home - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki yıl önce özgürlüğe kavuşmasına yardım ettiği Willy ile yeniden bir araya gelen Jesse, bu kez petrol tankerinin yarattığı kirlilik nedeniyle yaşamları tehlike altına giren balinalar, diğer deniz canlıları ve insanları kurtarmaya çalışıyor.



Özgür Willy 3 - Free Willy 3 The Rescue - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Willy'nin en iyi arkadaşı Jesse, eğiticisi Randolph ile beraber Pasifik Okyanusu'nun kuzeybatı sularında balinaları takip etmektedir. Jesse ve balinalara en az onun kadar meraklı olan, sevgi duyan yeni arkadaşı Max, önce Willy ile beraber bir takım oluştururlar. Sonra da, Willy ve tüm ailesini tehdit eden kötülüklere karşı koymaya başlarlar.



Özgür Willy 4 Korsan Koyundan Kaçış - Free Willy 4 Escape From Pirate's Cove - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç Kirra, büyükbabasının yanına, yaz tatili için Avusturya’dan Güney Afrikaya gider. Çok yakında büyükbabasının su eğlence parkının yakınında sıkışmış yavru bir balina keşfeder ve yeni arkadaşının adını Willy koyar.



Sadık Kalp - True Heart - 1997 - HDTVRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sam ve Bonnie, bir konferansa giden anneleri ve üvey babalarıyla buluşmak üzere Kanada’ya doğru yola çıkarlar ama kötü hava koşulları yüzünden uçakları düşer. Kazadan sadece onlar sağ kurtulur ve karşılarına çıkan bir Kızılderili'nin peşine takılmak zorunda kalırlar çünkü ormanda kaçak avcılar vardır. Khomenasta, bir yandan onları korumaya çalışırken bir yandan da doğayı ve içindeki canlıları daha farklı bir gözle görmelerini sağlayacaktır.



Klinikte Dehşet - Terminal - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A hospital in need of funds announces a cure for a form of brain cancer, having saved several wealthy men's lives. When a young girl with the cancer dies, one doctor notices that she and all the cured men had been treated with exactly the same medicine. Investigating further, she uncovers a plot by the administration to locate wealthy men already suffering from a serious condition, and give them the cancer, which can then be treated successfully.

Google Çeviri - Fonlara ihtiyaç duyan bir hastane, birçok varlıklı erkeğin hayatını kurtardığı bir tür beyin kanseri tedavisini açıklar. Kanserli genç bir kız öldüğünde, bir doktor kendisinin ve tüm tedavi görmüş erkeklere aynı ilaçla tedavi edildiğini fark eder. Daha fazla araştırma yaparak, halihazırda ciddi bir rahatsızlıktan muzdarip varlıklı erkeklerin yerini tespit etmek ve onlara daha sonra başarılı bir şekilde tedavi edilebilen kanseri vermek için yönetim tarafından yapılan bir komployu ortaya çıkardı.



Kama Sutra Bir Aşk Hikayesi - Kama Sutra A Tale Of Love - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

6.Yüzyıl Hindistan'ında geçen "Kama Sutra", biri aşağı tabakadan bir uşak, diğeri soylu bir prenses olan ve çocukluklarını beraber geçiren Maya ile Tara adındaki iki kızın hikayesi. Tara bir prenses olarak yetiştirilirken, onun uşağı olan Maya'ya kendisinin alt sınıftan biri olduğu hep hatırlatılıyor. Daha sonra, Hindistan'ın aşk kitabı olan Kama Sutra'dan öğrendiği baştan çıkarma yeteneği ve çarpıcı güzelliği sayesinde Maya, Tara'nın düğün gününde kocasını baştan çıkararak intikamını alıyor. Böylece amacı intikam, sonucu trajedi olacak bir güç mücadelesi başlıyor.



İhtiyar Adam Ve Deniz - The Old Man And The Sea - 1958 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yaşlı adamı oynayan Spencer Tracy, günler sonra karşısına çıkan devasa bir kılıç balığını yakalamaya çalışır. Gençlerin dahi altından kalkamayacağı insanüstü bir mücadele verir. Bu zorlu mücadelede balığa saygı da duymaya başlar.



İhtiyar Adam Ve Deniz - The Old Man And The Sea - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yaşlı adamı oynayan Spencer Tracy, günler sonra karşısına çıkan devasa bir kılıç balığını yakalamaya çalışır. Gençlerin dahi altından kalkamayacağı insanüstü bir mücadele verir. Bu zorlu mücadelede balığa saygı da duymaya başlar.



Kargalar - The Crows - Die Krahen - 2006 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir bilimadamı, kargaların zekasını artırmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Ancak kargalar bir nakil işlemi sırasında kaçarlar. Zekası gelişen kargalarda saldırganlık da gelişmiştir. Kısa sürede saldırılar başlar. Olanların farkına varan tek kişi veteriner Alexandra’dır. Aynı zamanda hamile de olan Alexandra kimseyi inandıramayınca kargalarla tek başına mücadele etmeye karar verir.