S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İsimsiz Kurşun - No Name On The Bullet - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John Gant, Lordsburg kasabasına gelir. Oldukça profesyonel ve tanınan bir kiralık katildir. Kasabaya birini öldürmeye geldiğinden emin olan kasabalı hedefin kim olduğunu bilmemektedir. Ama kasabada herkes birbirinden şüphelenmekte ve bu şüpheler gittikçe büyük bir endişe halini almaktadır.



Gurur Ve İhtiras - The Pride And The Passion - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1810 yılındaki İspanya Özgürlük Savaşı anlatılıyor. Napolyon’un İspanya’yı işgalinden sonra bir grup, Fransız askerlerine karşı mücadeleye girişip ülkelerini geri almaya çalışırlar.



Hüküm - Extreme Prejudice - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çağdaş bir western olarak nitelendirilen film, ABD-Meksika sınırında geçiyor. Çocukluk arkadaşı olan Jack Benteen ve Cash Bailey şimdi hayatın zıt taraflarında yer almaktadırlar. Birisi yasaların koruyucusu diğeri ise uyuşturucu kaçakçısı olmuştur. İki eski arkadaşın mücadelesinde bol bol şiddet gösterisi sergilenmekte.



Ödül Peşinde - Take A Hard Ride - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dürüst bir kovboy, neşeli bir kumarbaz ve dilsiz bir Kızılderili, Meksika’lıların parasıyla maceralı bir yolculuğa çıkar.



Öldürmeye Yeminliyim - Ölüm Süvarisi - Death Rides A Horse - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçükken ailesi gözlerinin önünde öldürülen (Bill), intikam yemini ile büyümüştür ve zamanı gelince suçluların peşine düşer. Aynı zamanda hapisten çıkan Ryan da (Lee Van Cleef) Bill'in intikam için peşine düştüğü adamlarla arasında olan hesabı görmek istemektedir. İşte olaylar, bu ikiliyi aynı amaç için, aynı hedef üzerinde buluşturur. Ancak ilerleyen zamanlarda Bill, Ryan hakkında aklının ucundan geçmeyecek bir gerçeği öğrenecek, herşey bir anda değişecektir.